Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdgf

problem z kolega

Polecane posty

Gość fdgfdgf

Juz nie ogarniam. Spotykam sie z facetem juz kawalek czasu. On wie, ze ja bym chciala z nim byc ale on twierdzi, ze nie chce miec dziewczyny. I jak to on mowi nie chodzi wcale o mnie, tylko tak w ogole nie chce miec, ze dobrze mu samemu, ze ja jestem wspaniala i na pewno sobie znajde kogos. A poza tym powiedzial ze chce byc tylko moim kolega ale tym kolega byc zawsze niz chlopakiem przez pol roku i koniec znajomosci. No kurde.. a najlepsze jest to, ze i tak ze wszystkim zachowuje sie jakbysmy byli para. Przyjezdza do mnie, zaprasza mnie do siebie, przytula, caluje w czoło i nie tylko, trzyma za reke i to wszystko robi tak naprawde czule . i o co w tym wszystkim chodzi? pocalowal mnie nawet przy swojej mamie myslalam, ze to cos znaczy a on, ze jego mama sie nie wtraca w takie sprawy i takie tam.. eh i co mam myslec o tym wszystkim? moze ktos sie wypowie? ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość fdgfdgf
moze jednak ktos powie cos madrego ?

Gość fdgfdgf
liczylam na cos innego..

Gość fdgfdgf
:(

Gość fdgfdgf
własnie tego bardzo sie boje ze jestem tylko ot tak bo nikogo innego nie ma :( ale w sumie eh podobno jest sam juz od 3 lat i mowi ze mu tak dobrze i nie chce tego zmieniac ale nie wiem :(

Wiesz, teraz też jest sam, bo nie jesteś jego dziewczyną. Zapytaj lepiej z iloma laskami spotykał się na takich zasadach jak teraz z Tobą.

Gość a moze to gej?
powaznie mowie...moze to gej...lubi Cie bardzo a przy okazji chce zeby rodzice i znajomi mysleli, ze ma dziewczyne zbey mu dali spokoj...

Gość Ila260291
Myślę że jakby się zakochał to nie byłoby tematu że on chce być sam. W miłości jak na wojnie:) albo uczucie jest albo go nie ma. W przypadku jaki opisujesz napewno nie ma miłości

Gość fdgfdgf
wiec po co robi to wszystko? Przy swojej mamie tylko raz sie tak zachowal ale jak jestesmy sami przytula mnie i w ogole wiec to chyba nie na pokaz. Nie wiem z iloma sie tak spotykal ale on twierdzi, ze spotyka sie tak tylko ze mna ( hmm.. ale w sumie chodzi tu o czas obecny nie przeszly) . Czy gej ? Nie raczej.. nie sadze. Wiec skoro nie ma milosci to po co to wszystko? juz nie ogarniam. Szukam odpowiedzi a chyba nie znajde

Zastanów się, czy chcesz być z kimś dla kogo będziesz TYLKO koleżanką (nawet jeśli jest między Wami coś więcej).

Gość fdgfdgf
z jednej strony nie chce go stracic bo jest naprawde wspanialym facetem a z drugiej meczy mnie juz to no i angazuje sie i chyba sama siebie oszukuje ze on cos do mnie czuje a doskonale wiem, ze nie

Postaw sprawę jasno, jesteście razem albo nie. Nie można być "trochę w ciąży". Jeżeli się zmyje to jego strata.

Gość fdgfdgf
no to juz znam odpowiedziec : "przeciez juz to przerabialismy" no.. ;(

Gość fdgfdgf
20 a on 25

Jeśli Ci zależy na luźnej znajomości to OK, jeśli chciałabyś mieć chłopaka, to chyba nie ten adres. Zresztą młoda jesteś, to i tak pewnie jeden z wielu facetów, których poznasz