Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasasa

Kobiety nie potrafia uwodzic!

Polecane posty

Gość sasasasasasasa

Dlaczego kobiety nie potrafia w ogole uwodzic. Licza ze cala robote odwali facet, a jak przyjdzie potem kolej na ruch kobiety to te nie potrafia w ogole uwodzic, flirtowac. Kobiety uczciie sie uwodzic facetow, flirtowac z nimi! Sam stroj, wyglad to stanowczo za malo!

Gość a ja w starszych
ja nie muszę uwodzić- jestem na to za ładna :P

Gość proekozielona
ja umiem uwodzić ;) flirt to moj zywioł

Gość Zuzanna Amelia ==
Co Ty wypisujesz? Kobiety nie potrafia uwodzic? To rozejrzyj sie ile jest slubow i planow o slubach.

Gość sasasasasasasa
oczywiście chodziło mi o uwodzące dojrzałe panie po 60-tce

Gość sasasasasasasa
To faceci uwiedli kobiety a nie na odwrot. Zuza, mysl troche, to nie boli

jezeli myslisz ze kobiety lubia uwodzic tak jak mezczyzni pierwotnym jezykiem to sie mylisz, zadne posapywania nie wchodza w gre, facet musi byc inteligentny by dostrzec kobiete ktora chce go uwiesc.

Gość sasasasasasasa
"facet musi byc inteligentny by dostrzec kobiete ktora chce go uwiesc." Hahaha, to juz wiadomo dlaczego jest tyle singielek hahaa

Chyba nie mam ochoty wdac sie w ta glupia konwersacje. Powiem tylko jeszcze ze singielki spotyka sie tez z wyboru. Niektore chca poprostu sobie poroochac a na zwiazek zawsze nadejdzie czas.

Gość sasasasasasasa
MoniQue69, glupia konwersacja to nie bedzie, chyba za twoja przyczyna...

Gość Eeerrr...
Zgadzam sie z autorem bedac kobieta. Niestety panie czesto myla ladny wyglad z seksapilem, a to dwie rozne rzeczy i nawet najpiekniejsza (czy to naturalnie piekna, czy zrobiona) dziewczyna wcale nie musi byc rownoczesnie seksowna. Co do uwodzenia to zenska populacje mozna podzielic na 3 grupy: pierwsza to te dziewczatka, ktore jak krowy robia to, co facet zaproponuje, generalnie trzeba im organizowac randki, bo same nie maja w sobie zadnej kreatywnosci ani pomyslow, druga grupa to te pewne siebie "seksiary", ktorym sie wydaje, ze to one maja ostatnie slowo, a tak naprawde jak tylko zostana olane przez faceta, ktory nie ma ochoty spotykac sie z arogancka panna, ktora sama soba niewiele reprezentuje, a ma wymogi w stosunku do goscia, wmawiaja sobie, ze to z facetem bylo cos nie tak i to generalnie on mial problem. No i jest ta trzecia, najmniejsza grupa dziewczyn, ktore potrafia uwodzic i wiedza, ze uwodzi sie mozg, a nie penisa, jak i to, ze uwodzi sie mozgiem, a nie krotka spodniczka i sztucznymi paznokciami.

Gość wwww jeeeee
"Kobiety nie potrafia uwodzic!" wiesz czemu? bo zanim otworze usta to juz mi chca do nich fiuta wsadzac