Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle Wall Street

Bezrobocie w górę. Prawie 2 mln osób bez pracy. Realnie patrząc ponad 25%

Polecane posty

Gość gość
"Tusk ma z tym tyle wspólnego że mianował go nowym szefem policji doskonale wiedząc co ten człowiek czyni "Tusk nie mianuje szefów policji... Z tego co się orientuję ale mogę nie miec racji.A czy wiedział czy nie to tylko twoje domniemania a nie fakty...:O

Gość gość
"shatyn za dużo tvn oglądasz (Tusk Vision Network)"Bardzo mało.

Gość gość
"a tych co moga stanowic zagrożenie odsuwa od siebie np Pan Schetyna,stanowił zagrożenie to go odsuneli od powaznej polityki"Nawet jeśli jest tak jak piszesz to Tusk ma do tego prawo. Jest premierem i szefem rządzącej partii.

Gość warszawski policjanttt
akurat tutaj popieram shatyna podatki w polsce nie sa az tak wielkie

tusk mianuje szefa policji na wniosek ministra spraw wewnetrznych

Oni wiedzą o wszystkim a Ty bronisz ich jak własnej dupy. Rozkradaja panstwo,reformy zamiast pomagać szkodzą,dług coraz większy,ludzi się nazywa nazistami którzy nosza flagi Polskie,demokracja to przykrywka do dyktarury którą Tusk konsekwentnie chce wprowadzic i nie mów że nie bo teraz tv to chłam podaja ludziom,wszystko wyciszają,

Gość gość
Ale naczelnego szefa a nie szefa łódzkiej policji. Bo takiego mianuje ten "naczelny" szef.

Gość drogi shatynku
"Mieszkasz w Polsce i musisz podporządkowac się prawu obowiązującemu na jej terenie. Jesli ci się nie podoba możesz opuscić Polske i zamieszkac w innym kraju." :-D A jak mieszkasz na terytorium mafii, to musisz podporządkować się prawu obowiązującemu na jej terenie :-D Tylko nie mów mi, że mafia i rząd to co innego, bo obydwie organizacje podpadają pod te same definicje - i pod najważniejszą z nich, czyli monopol na przemoc. Po drugie, mieszkam na mojej ziemi od pokoleń. Możliwe że nawet zanim przyszedł Chrobry z tą swoich chrześcijańskich zbirów. Dlaczego to ja mam opuszczać MÓJ teren?

Gość gość
Na nic nie przytoczyłas ani jednego konkretnego przykładu a toi co wypisujesz to tylko pisowska papka bez jakiegokolwiek znaczenia nawet dla naszej rozmowy, ammarie.

Ja nie rozumiem jak mozna odsuwać kogoś od siebie jak np Schetyne gdzie facet Tuskowi pomagał jak mógł,mówił trzeźwo ale za głośno to go wyciszyli

Gość gość
"Dlaczego to ja mam opuszczać MÓJ teren?"Bo ci się nie podobaja prawa obowiązujące tutaj."A jak mieszkasz na terytorium mafii, to musisz podporządkować się prawu obowiązującemu na jej terenie Tylko nie mów mi, że mafia i rząd to co innego, bo obydwie organizacje podpadają pod te same definicje - i pod najważniejszą z nich, czyli monopol na przemoc."Nie "zauważyłaś" tylko, że polskie władze sa wybierane przez naród i taka jest ich najwazniejsza podstawa istnienia i działalności.ZA mafią jest zupełnie inaczej...

Shatyn bo to co piszę nie ukazało sie w prasie i tv? bo są to fakty nie nagłaśniane? Nagłaśniane są błahostki a prawdziwe oblicze tych rządzacych to czysty interes tylko dla siebie.

Gość gość
"Ja nie rozumiem jak mozna odsuwać kogoś od siebie jak np Schetyne gdzie facet Tuskowi pomagał jak mógł,mówił trzeźwo ale za głośno to go wyciszyli"To że nie rozumiesz, nie oznacza że prawo zostało złamane i nalezy Tuska posadzić w więzieniu.

polacy musza sie przygotowac ze zbiednieja na mojej dzielnicy przybywa bezdomnych

Gość gość
"Shatyn bo to co piszę nie ukazało sie w prasie i tv? bo są to fakty nie nagłaśniane? Nagłaśniane są błahostki a prawdziwe oblicze tych rządzacych to czysty interes tylko dla siebie."Mam dobrego znajomego, parlamentarzystę i od niego wiem wiele rzeczy o których się nie pisze w mediach.Nie ma w nich nic z tego co ty opowiadasz.

drogi shatynku i tutaj się zgadzam bo mafia i polityka przeplataja sie między sobą w sejmie to sie nazywa mafia w białych rekawiczkach

Gość gość
"Nagłaśniane są błahostki a prawdziwe oblicze tych rządzacych to czysty interes tylko dla siebie."Żeby je nagłośnić trzeba miec podstawy prawne... Gdyby takowe były to sprawy byłby nagłasniane.. A nie sa...

Jeden parlamentarzysta jest źródłem Twoich informacji? z parti PO?

Gość gość
"w sejmie to sie nazywa mafia w białych rekawiczkach"Co się w sejmie tak nazywa ?

Gość gość
"Jeden parlamentarzysta jest źródłem Twoich informacji? z parti PO?"Niestety nie mam większej ilości znajomych parlamentarzystów. A ty masz ?

shatyn udajesz głupiego? jak ma to byc nagłaśniane skoro prokuratura policja i politycy działaja razem? nieliczne sprawy wychodzą na jaw,nawet nie wiesz co tam się dzieje,poczytaj pare książek,niezależne forum i dziennikarzy,niektórzy żyją na podsłuchu bo szukaja prawdy,są zbyt nie wygodni a Ci co słuchaja tej białej mafii puszczaja w wiadomościach bajki i oto cała tv w tym kraju trzesie dupa i prawdziwych informacji tam szukac ze swieca,sondaze nie prawdziwe itp itd

Gość gość
Liczysz ich ?

Gość gość
"shatyn udajesz głupiego? jak ma to byc nagłaśniane skoro prokuratura policja i politycy działaja razem?"W naszym kraju działaja media z różnych panstw... Piszą o tym za granicą ?

Gość gość
" nieliczne sprawy wychodzą na jaw,nawet nie wiesz co tam się dzieje,poczytaj pare książek,niezależne forum i dziennikarzy,niektórzy żyją na podsłuchu bo szukaja prawdy,są zbyt nie wygodni a Ci co słuchaja tej białej mafii puszczaja w wiadomościach bajki i oto cała tv w tym kraju trzesie d**a i prawdziwych informacji tam szukac ze swieca,sondaze nie prawdziwe itp itd"A skąd ty wiesz co ja czytam ?:DTylko nie wierze w papke rozpuszczana przez wyznawców "smoleńskich" i kumpli oraz wyznawców Jarosława Kłamiącego Przegranego...

no tak tvn to francuska tv z udzialami polskimi i tyle albo sie podporzadkuja albo kary niewiadomo skad i za co nie mam znajomego parlamentarzysty i dobrze bo nastepny próbował by kit mi wcisnąć swojej partii

Gość gość
"i oto cała tv w tym kraju trzesie d**a i prawdziwych informacji tam szukac ze swieca,sondaze nie prawdziwe itp itd""OK. W kraju tak... Może... A za granicą ?Możesz jakiś sondaz "nieprawdziwy" podac ? Takj przykładowo...

Gość gość
"no tak tvn to francuska tv z udzialami polskimi i tyle albo sie podporzadkuja albo kary niewiadomo skad i za co"Ale sa i dzienniki francuskie, amerykańskie, angielskie, włsoskie, hiszpańskie, niemieckie itp, itd a jakoś tam niczego takiego nie wypisują...:O

Gość gość
To dobrze że nie jesteś... :DAle nie napisałaś dlaczego na świecie o tym nie piszą o czym ty piszesz ?Myślisz że sorry ale jakas kafeterianka ma lepsze wiadomosci niż wytrawni dziennikarze z wielu krajów ?:D

nie piszą bo skandal nie potrzebny,jedno słowo nie tak i giełda szaleje,kurs złotego spada,itd kazdy w soim gównie się tarza a cudze to juz innych problem. Nie wnikamy struktury polityczne innych krajow,oscientacyjnie sie pisze aby cos było wiadomo