Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelka311

maż mnie obraża

Polecane posty

Gość mirelka311

kochani czy moje piersi są naprawdę obwisłe? Mąż mi dokucza co jakiś czas i dlatego zaczęłam się tym przejmować. Nie wiem czy to ze mną czy z nim coś nie tak . http://pvv.pl/mirelka311

Gość mirelka311
co nikt nie podejmnie tematu

Gość gmdj
to normalne ze takie duze nigdy nie beda sterczały! anullav jak masz mikrusy to sie nie udzielaj!

Gość mirelka311
prawdy oczywiście

Oj oj oj.. padły o dwa słowa za dużo..a nawet o jedno, gdy do mnie je skierowałaś/łeś nie znając mojej opini! Wracając do tematu, podpisuję się pod tym, że takie duże nie mogą być sterczące, ale powinnaś mieć wiecej pewności w siebie a mąż chyba sam ma kompleksy skoro nie potrafi docenić jakie wspaniałe ciało ma jego żona.

Gość mirelka311
anullav -masz rację.czasami mu nie... ale pytanie brzmi czy to ja jestem mało atrakcyjna czy on ma problemy z małym

Nie, prawda jest taka, że jesteś atrakcyjną kobietą, a Twój mąż po prostu nie potrafi Ci tego udowodnić. Problem może być też taki, że nie prawicie sobie komplementów. Spróbuj powiedzieć mu coś powiedzieć miłego, aby podbdować jego ego, wtedy on może odpłaci się tym samym.

Gość mirelka311
spróbuje może masz rację i bedzie lepiej bo gorzej juz chyba nie moze byc

Gość alexandra warszawa
sa ekstra:) sliczne:) j a kobieta i mi si e podobaja, wez zmien meza- inny bedzi e ja tarmosil noc w noc

Zaskoczysz go tym i pewne, że w ten sposób poprawi się jego ego i zobaczysz, że się zrewanżuje

Gość Eeerrr...
Do tego rozmiaru piersi trzeba nosic odpowiednio dopasowany biustonosz na szerokich ramiaczkach, taki, ktory bedzie je dobrze podtrzymywal zamiast biegac topless, szczegolnie kiedy piersi sa bardzo asymetryczne (lewa sporo wieksza od prawej)...

Gość ereytru4356
jeszcze nie wiszą, są ładne, za kilka lat możesz je mieć u kolan ale teraz jest dobrze

Gość szlak mnie trafi za chwilę
Kur- wa mać ! Ileż jeszcze razy te obwisłe cyce mam oglądać ??? Co Ty kur-wa, niedoceniona pi-zdo nie masz co robić ze swoimi ( mma nadzieję ) fotami robić ? Strzel se operację na podniesienie tych obwisiorów, a nie mi tu doopę zatruwasz co chwila :p DOTARŁO ?

Gość kozunia j.
i chodzisz bez stannika, niedobrze się robi, wyglądasz jak dojna krowa

Gość szlak mnie trafi za chwilę
Pewnie i tak np. w niedzielę pojawi się temat "mąż mnie obraża...." itd. itp..... Może temat być inaczej ujęty, ale cyce te same 😭

Gość mirelka311
proszę o troche kultury

Gość fanka PwS
znów ten sam temat założony i to samo zdjęcie :O . koniecznie chcesz wiedzieć co o tobie inni myślą :O . no więc.. ja ci napiszę to samo jeszcze raz a raczej skopiuję moją wypowiedź: a niby czego on oczekuje żeby "zwisały" w przeciwną stronę ?? A jemu to nie zwisa między nogami ??! Na ziemi grawitacja działa w dół nie w górę więc chyba oczywiste czemu twoje takie są !! Poza tym masz duże piersi więc czego można od nich oczekiwać ?! Widać przynajmniej, że są naturalne a nie zasilikonowane !! Jak mu coś nie pasi to niech swojego ciągle w górze trzyma !! skoro taki mądry.. 🖐️

Gość mirelka311
swoje cycki pooglądaj jak ci sie nudzi a mnie obrazasz