Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaszalenczo

jestem z facetem, moj pierwszy mezczyzna i ... proszę o opinie..

Polecane posty

Gość zakochanaszalenczo

Wiem, każdy kto to przeczyta pomyśli że jestem głupią małolatą. Mam 24 lata i po raz pierwszy zakochałam się, mam mężczyzne z którym sypiam. I zaczęłam się zastanawiać. Po pierwsze zawsze ,,po,, chce mi się płakać. I jest rzecz taka, że to był i jest mój pierwszy łóżkowy mężczyzna. Jest starszy, to jest właściwie tak że -nie wiem jak to napisać. Że godze się na takie rzeczy jak jego finał w ustach albo na pewnych częściach ciałą. Wie że jestem niedoświadczona pokazuje mi co i jak. Nie wiem, kocham go, ale czsem chyba nie chce pewnych rzeczy robić. Wiem, śmiesznie i głupio to brzmi. A może tak powinno być w każdym związku?

NIe powinno tak byc, zawsze masz swoje granice, a szczegolnie gdy to sa twoje pierwsze razy i nowosci, potem juz razem mozecie porozmawiac, co i jak , co lubisz, czego sie uczysz.

Skoro nie chcesz pewnych rzeczy robić, to dlaczego po prostu mu tego nie powiesz? Jak będziesz się zmuszała na siłę, to zniechęcisz się do seksu i twój związek się szybko rozleci. Bo jeśli w łóżku się partnerom nie układa, to zawsze się to też odbija na ich "pozałóżkowych" relacjach.

Gość KAMILWWW
JESLI NIE CHCESZ ZEBY KONCZYL W USTACH TO MUSISZ MU DAC DO ZROZUMIENIA ZEBY TEGO NIE ROBIL I KROPKA :d TY TEZ PUSC WODZE FANTAZJI ZEBY BYLO JESZCZE PRZYJEMNIEJ DLA CIEBIE MUSICIE TO UZGODNIC;)

Gość jkkaksisd
jeśli pewnych rzeczy nie lubisz z nim robić w łóżku to mu to powiedz, jeśli cię również kocha i szanuje to zrozumie, a jeśli nie to kopnij go w dupę! Najważniejsze żebyś nie pozwalała się wykorzystywać robiąc coś wbrew sobie dla jego wyłącznej korzyści.

Gość zakochanaszalenczo
ja mam cos takiego, ze odlatuje myslami podczas seksu. Nie wiem, nie zawsze, ale jest tak ze np przypominaja mi sie jakies sny i w nich odplywam, jakbym byla obok. Kocham go i mi tez bywa przyjemnie. Narazie jeszcze nie potrafie czerpac przyjemnosci z seksu, bo wszystko mnie boli. Chce to dla niego robic, sama wlasciwie nie wiem. Nie lubie konca w ustach i tego. Ach, moze przesadzam?

Gość zakochanaszalenczo
tak, dam mu do zrozumienia, ze nie lubie jak konczy w moich ustach. Na poczatku byl to temat drazliwy, bardzo. Bo wlasnie reagowalam lzami czasem po wszystkim, kompletnie nie wiem dlaczego, jakas powalona jestem on nigdy nic nie robi na sile, szanuje moje nie, jest cudowny no ale skad ma wiedziec o pewnych rzeczach jak mu nie mowie

Gość KAMILWWW
POPROSTU WEZ GO W REKE I MU ZWAL NA KONIEC JAK ROBI TO MOJA MLODA:d

Gość zakochanaszalenczo
tak, to mu dam do zrozumienia a dlaczego placze po wszystkim? czy ktos mi to wyjasni? albo dlaczego jestem nieobecna tylko gdzies obok masakra

Gość zakochanaszalenczo
tak, juz przeczytalam ze to sie kobietom zdarza ;) zwlaszcza mlodym

Gość o kurcze....
gdyby mi facet, ktory wie, ze dopiero co ropoczelam "przygode" z seksem spuszczal sie do buzi to nie wiem chyba bym mu ch**a urwala!no kurcze powinien Cie wprowadzac fajnie w swiat seksu a nie od razu takie w sumie perwersje wprowadzac.

Bo jesteś bardzo wrażliwą osóbką:) i za bardzo tym wszytskim sie przejmujesz, a nie powinnaś. Ile już razem jesteście?

Gość o kurcze....
placzesz bo tego nie chcialas i czujesz sie jak worek na sperme. Taka prawda. wiesz co ja jestem o rok starsza od Ciebie i pol roku temu rozpoczelam zycie seksualne i moj mezczyzna zawsze sie mnie pyta czy dmi dorbze, czy w pozadku, czy na pewno mnie nic nie boli, ze jak cos zaboli to mam mowic...a juz na pewno by nie skonczyl w moich ustach....

Niekoniecznie tego nie chciała, może po prostu "za dużo" się dzieje i emocjonalnie ją to trochę roztroiło. Pogadaj o tym z facetem - więcej czułości, mniej "pokazywania" co i jak na siłę.

Gość zakochanaszalenczo
jestesmy 2 mce nie powiedzialam mu o niczym, bo sie wstydzilam ze mam tyle lat i to moj pierwszy... ale chyba poczul ze to pierwszy raz bo go zebami pocharatalam :/ moze faktycznie za bardzo emocjonalnie podchodze on tez jest kochany pyta czy wszystko ok, nie zrobilby nic gdybym nie chciala ale ja to jakos emocjonalnie seksu i tych pieszczot ,,nie ogarniam,, ...

Gość jhestes glupia totalnie
kompletnie, bierzesz w pysk jak nie chcesz