Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia

jestem kobietą i bardzo niezdecydowana- zakupy to dla mnie udręka

Polecane posty

Gość lologia

nie mogę się nigdy zdecydować co kupić jaki kolor, fason przeważnie nic mi się nie podoba lubię styl klasyczny jak jest w waszym przypadku ?

ja na zakupy chodzę sama - i zawsze z rana i zawsze 40km za miasto - kolejka podmiejska - sortonia ciuchów - to take polskie factory - i nie wybrzydzam - podoba się - biorę, nie podoba - nie biorę

Gość szósta żona Henryka VIII
uwielbiam zakupy, mogłabym kupować i przebierać bez końca. CZasem kupię dużo, czasem mniej, czasem coś za małego, za dużego - bo tanio, promocja itp. Jak jade za granice to zbieram kase długo przed a potem szaleję i wracam z ciuchami jakich nikt nie ma. To lubię najbardziej.

Gość lologia
mam problem nie tylko z ubraniami, ale też butami, biżuterią czy meblami do domu po prostu nic nie jest w moim guście albo kolor nie ten albo fason albo wymiar mebli jest to kłopotliwe nie lubię też kupować rzeczy modnych przez 1 sezon

Gość lologia
ja zastanawiam się tygodniami chyba nikt tak nie ma jak ja mam to po mamie zauważyłam, że ona ma tak samo ciężko nas zadowolić

Gość a mi jest szkoda pieniędzy
i zawsze, kiedy wychodzę na zakupy z przyjaciółką, to ona się obkupi, a ja nie wezmę nic :) jestem brzydka i gruba, więc nie muszę się stroić :) zawsze uważałam, że ładnie ubierać powinny się ładne dziewczyny :)

Gość lologia
zawsze chciałabym ładnie wyglądać i żeby wszystko do siebie pasowało a ciężko dobrać