Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Mi się podobają dziewczyny z tatuażami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Tatuaże są piękne i modne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 143 Napisano Sierpień 5, 2014 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś chce mieć tatuaż to niech robi. Najwyżej komuś innemu nie będzie się podobać, a to nie jest specjalna strata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 o, takiego prawictwa nie byłoby mi szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz1981 0 Napisano Sierpień 5, 2014 Tatuaże na kobiecej pupie są najpiękniejsze! Tatuaże tylko na pośladkach i na piersiach są najmodniejsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 a potem wielkie, rozciągnięte plamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 143 Napisano Sierpień 5, 2014 podobają mi się kolczyki w pępkach , ale to nie jest konieczy dodatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 mnie nie, ale to przez złe wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Czyli większości normalnych facetów nie podobają się :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Gówno prawda !! podobają się i to bardzo , są zajebiste ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Znam wielu normalnych facetów którym tatuaże albo się podobają albo nie robią różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikernes 2 Napisano Sierpień 5, 2014 Penis mnie to obchodzi, czy tatuaże u kobiet podobają się facetom. Nie będę się nikomu podporządkowywać. W niedalekiej przyszłości wytatuuję sobie całe ramiona + coś na plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 jako bonus przekonasz się, że się podobają. I fajnie, że nie tylko ja używam określenia "penis mnie to obchodzi" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 I zostaniesz na starość sama z tymi swoimi tatuazami bo normalne chlopy uciekna od baby brudnopisa :-):-):-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Sama nie zostane, jest wielu fajnych mężczyzn, "chłopów" zostawiam Tobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Zostanie , zostanie .Baba po 60 i pomazana w jakieś smoki , kwiatki i esy floresy Brrrrrrr :-(:-(:-(:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 a baba po 60 bez to sam seks, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 ja bym sobie tatuażu nie zrobiła i chce mieć normalnego faceta czyli bez tatuaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 a z tatuażami to nienormalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 143 Napisano Sierpień 5, 2014 tatuaże mi sie nie podobają , ale zależy ile i gdzie kobieta je ma .. Jeżeli jest ich dużo , to na pewno bym sie z taką nie umówił .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikernes 2 Napisano Sierpień 5, 2014 gość Wolę być starą i samotną "babą brudnopisem", niż ograniczoną przez preferencje wielu mężczyzn, nieszczęśliwą i niespełnioną, podporządkowującą się facetom kobietą, a raczej niewolnicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 prawictwo - z tego co wiem to i tak nie masz wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Co myslicie o takich tatuażach ? http://www.xvideos.com/video409919/allie_sin_and_riley_mason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 a z tatuażami to nienormalny? x nie, nikt normalny sie nie tatuuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 to może jeszcze podaj definicję normalności (pomijajać to jak ktoś decyduje się ozdobić ciało), bo mam całkiem sporo zupełnie normalnych, wytatuowanych znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 a ja znam samych wytatuowanych oszołomów, a normalni, inteligentni w życiu by sobie tatuażu nie zrobili, ale bulwersuj sie dalej że jesteś normalna itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 myślę, że normalna, inteligentna osoba umiałaby podać jakiś konkretny argument albo chociaż odpowiedzieć na proste pytanie. I w przeciwieństwie do ciebie ja nie znam żadnych "oszołomów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 argument, wiedziałam że powiesz że skoro wychodze czasem z domu i znam ludzi takich i takich to powiesz że sie z oszołomami zadaje:D co ja Ci będe tłumaczyć skoro osoby z tatuażami są twoimi znajomymi to sama najlepiej wiesz że zadajesz sie z marginesem bo sama marginesem jesteś, i żebyś sie odpieprzyła to powiem że nie mam znajomych wytatuowanych ale znałam takie osoby z życia tepa dzido bo w przeciwieństwie do ciebie nie chowam sie przed ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach