Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolek323

mamy dzieci w wieku ok 2 lat...

Polecane posty

Gość fiolek323

drogie mamy, o ktorej chodza spac wieczorem Wasze dzieci i jak zasypiaja? ja nie moge nauczyc synka zasypiac w lozeczku. ma rok i 8 miesiecy. tylko na kolanach, z misiami i delikatnie lulany usnie. ja mam juz dosc. w nocy tez jak sie budzi to tylko u mnie w lozku ponownie zasnie. nie da sie w ogole ululac i odlozyc do lozeczka. ciagle spi w lozeczku, bo bardzo jest niespokojny podczas snu. z tapczana to by pewnie z 10 razy spadl w nocy. doradzcie, co moge zrobic?

Gość bonjourrrrr*
Ja mam 3 dzieci, pierwsze też było lulane :-) Ale kolejna dwójka (bliźniaczki) usypiaja same, od zawsze. Czasami zdarza sie, że wezme przed snem na rece na chwile, ale normalnie klade do lozka, caluje w czolko, zamykam drzwi i wychodze....

Gość fiolek323
zazdroszcze!!!!!!

mój 2 lata i 4 miesiące, chodzi spać około 19.30-20.00, zasypia w swoim pokoju, w łóżku najczęściej przed snem opowiadamy lub czytamy bajkę w nocy jak się obudzi zdarza mu się przyjśc do nas ale rzadziej niż raz w tygodniu

Gość marzeniapulci
Witam serdecznie jestem matką 3 synków mam bardzo duże doświadczenie w porodach i wychowaniu dzieci zapraszam do mojego bloga http://marzeniapulci.blogspot.com/ odpowiem na każde wasze pytania czekam Pulcia

Moje jak mialy ok 2 latek to kladlismy spac o 21,teraz najmlodsza ma 3 latka i chodzi spac po 22. Zawsze w swoim lozeczku byly kladzione, jakas bajeczka, pogaduchy ,lekkie wyglupy ,buziak ,gaszenie światla i spiiitaaaa calą noc

Gość mmamma dwulatki
o 21 i pomagam zasnąć: bajka, kołysanka, przytulanie i tak az zaśnie. W nocy się raczej nie budzi. Wstaje o 7 rano

W lato gdy jest widniej oczywiscie troche pozniej zamiata pod kołdre,, bo wiadomo widno, gania po swoim podwórku ,bawi sie uradochana to nie ma i nie było sensu wczesniej kłaść tak jak o porach zimowych

Gość mamajasiaiadasia
Mój synek ma rok i 5 miesięcy.Odkąd nie karmię piersią to jest tak że koło 20.00 kładę go do łóżeczka (po kąpieli),całuję w czółko,robię pa pa :),gaszę światło i przymykam drzwi.Spi do rana (7.00) acha!Przed wyjściem z pokoju włączam Adasiowi karuzelke która po cichu sie kręci i gra spokojną melodyjkę :)