Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last day of summer

miłość przychodzi z czasem?

Polecane posty

Gość last day of summer

witam, wiem że mój problem może wydać się głupi, ale ja naprawdę się tym martwię :( otóż od miesiąca jestem z chłopakiem, który totalnie oszalał na moim punkcie, już wyznał mi miłość itd, a ja wciąż mam wątpliwości i nie wiem tak do końca co do niego czuję.. :o wspaniale mi z nim, bardzo mnie pociąga, mogę z nim o wszystkim porozmawiać iw ogóle no ale właśnie.. nie wiem czy można to nazwać miłością? czy miłość przychodzi z czasem? boję się, ze nigdy nie odwzajemnię jego uczucia i go stracę, a bardzo bym tego nie chciała :( kiedy wy poczulisćie, że TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ?

kobiety zwykle czuja ze to milosc gdy stracily milosc tzn faceta :] tak jak mnie jedna kobieta chodzbys zwatpil chodz jeden raz- powrotu nie bedzie

Gość Pola Monola + Coca Cola
brak chemii, ale później będzie tak, że jak ty już coś poczujesz, oswoisz się z nim, przyzwyczaisz... to jemu chemia przejdzie. Tak po 3, 4 miesiącach.

oczywiście że sie to zdarza, tobie też sie udała, może poprostu potrzebujesz czasu, nieraz miłość wybucha a nieraz przychodzi z czasem

Gość last day of summer
hehe, fakt. zdaję sobie sprawę, że pewnie gdyby ze mną zerwał to bardzo bym tęskniła i cierpiała, no ale czy to już MIŁOŚĆ? nie wiem.. zawsze myślałam, że to takie uczucie wszechogarniające, że aż chce się je wykrzyczeć, a ja wciąż się zastanawiam..

Gość tygrys szablozeby
jak dojrzeje samo spadnie :D

Gość last day of summer
też mi się wydaje, że miesiąc to mało ale wiecie.. on już jest pewien tego co do mnie czuje i wie że to miłość, może dlatego sama też już bardzo chciałabym odwzajemnić jego uczucie, no ale ja chyba tak szybko nie umiem.. sama nie wiem :(

Moje były w życiu trzy ... mówię o takich poważnych, kilkuletnich związkach... Wszystkie były wyznawana w przedziale 1-3 dni .... Czy to już reguła? Czy za mała próba statystyczna? :P

Gość last day of summer
ktoś się wypowie jeszcze?

Gość last day of summer
uppp