Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patulinkaaaa93

Pytanie odnośnie Castagnusa, leku na PMS i zaburzenia miesiączkowania.

Polecane posty

Gość Patulinkaaaa93

Cześć. Mam 18 lat. Niestety od. ok. 3 miesięcy nie mam okresu. Kompletnie nie wiem dlaczego tak się dzieje. Waga wzrosła o 4 kg, czuję się opuchnięta, mam wypryski alergiczne na buzi, nogach, posladkach. Mam częste wzdęcia i zmienne nastroje. Postanowiłam zażywać Castagnus i dlatego mam pytanie. Czy ten lek mi pomoże i przywróci regularne miesiączki? Dziś zażyłam pierwszą tabletkę po wyjściu z apteki. Mam zdrową dietę, ok. 2000 kcal dziennie. Nigdy wcześniej coś takiego mi się nie zdarzało. Proszę o pomoc...

Gość Patulinkaaaa93
Czy jest tutaj ktoś, kto może mi coś poradzić na mój problem? :(

Gość marmeladda
Moim zdaniem powinnaś skonsultować się z ginekologiem, jesteś młoda a leków nawet ziołowych nie powinno się brać ot tak sobie. Sama brałam castagnus na PMS i tylko rozregulował mi cykl :-(

Gość Aguuska
Witam. Ja biorę od miesiąca Castagnusa, Jednka z tego co wiem, powinno się go brać w pierwszym dniu cyklu, jak dostaniesz miesiączkę. Sama nie miałam okresu przez 3 miesiące i piłam specjalną mieszankę ziół na wywołanie okresu i po 3 tygodniach picie dało efekty;D. Jeśli masz takie zaburzenia z miesiączką to powinnaś się wybrać do ginekologa i endokrynologa, ponieważ takie zaburzenia mogą być wywołane zaburzeniami hormonalnymi i innymi zaburzeniami w Twoim organiźmie.

Gość 12345678998764321
to bezpieczny lek

Ja jestem mega zadowolona z CASTAGNUSA wiele lat męczyły mnie MEGA PMSy -przed okresem miałam zawsze mega wielkie, obrzmiałe i drażliwe piersi, wypryski, masakryczny apetyt na słodycze oraz targały mną depresje i nerwy :0 Castagnusa biorę po 2 tbl (bo mam wagę trochę większą niż 60kg) właśńie zaczęłam 4 opakowanie (czyli 45 dzień zażywania) i mogę powiedzieć, że to jest to! Jutro spodziewam się @ i nie mam żadnych objawów PMSa !!!! nie dokuczają mi piersi, nerwy, nawet nie zbiera mi się woda, tak jak wcześniej. Jedynie wyskoczyło mi kilka pryszczy, ale za to nie mam jakiejś szczególnej ochoty na słodycze :) Polecam wszystkim cierpiącym na PMS :)