Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fligma

piosenka pilnie poszukiwana. kojarzycie?

Polecane posty

Gość fligma

Hej. Mam pytanie. Nie wiecie może jak nazywa się piosenka, którą śpiewa taki facet w okularkach i teledysk wygląda w ten sposób, że jest jakiś tam konkurs, czy pokaz umiejętności psich. I ten właściciel ma tego takiego pieska, któremu nie wychodzą żadne sztuczki i w końcu piesek ten łamie sobie nóżkę i później nagle daje z siebie wszystko i wygrywa konkurs. W piosence często powtarzają się takie słowa jak: "come on come on..." :) Jeśli ktoś z Was kojarzy tę piosenkę to bardzo proszę o namiary na nią :)

Gość fligma
up up

Gość chetnie pomagam
Ale nie kojarze teledysku. Napisz, czy to śpiewa facet czy kobitka, rock, pop itd

Gość fligma
facet :) ma takie jakby okrągłe okularki. hmmm, rodzaj muzyki? może taki delikatny , melodyjny rock

Gość chetnie pomagam
Ale to jest teraz na topie? czy raczej stara piosenka? Leci w jakimś popularnym radio?

Gość fligma
Oj, raczej ma juz parę lat. widziałam ją na vh1

Gość chetnie pomagam
Uwielbiam zagadki muzyczne na kafe:D:D

Gość fligma
O kurcze, dziękuję Ci bardzooo :*:*:*:*: jak to zrobiłaś?

skoro uwielbiasz mam kolejna....dawano temu ja słyszałam ale w tekedysku był facet przebrany za niedźwiedzia polarowego...spiewał po niemiecku pamiętam że spiewał ist ok potem ze 3 słowa i gut..on był tam smutny...wydawało mi się że to ten sam facet co śpiewa i feel you ale nie mogę znaleźć tyego kawałka

Gość chetnie pomagam
A ja innej piosenki szukam. Skomponowana przez Yanna Tiersena, francuski tytuł (dlateog się nie mogę doszukać), grana jakby sztućcami, instrumentalna. Kojarzy ktoś?