Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

b1991

Nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Nie mam sił ciągle o nim myślę ,płaczę. teraz wiem że go straciłam, nic nie zrobiłam aż znalazł sobie inną. Czemu to wszystko musi być takie ciężkie;/

Gość Chinchin
a byliscie razem?

Gość Mikkołajka
dziewczę, tego kwiatu to pół swiatu... TO ON powinien cos zrobic, chyba, że wybierasz opcję bycia facetem w tym związku... w takim razie powinnas była mu sie oswiadczyć od razu :classic_cool: ps - i kupic pierscionek zareczynowy :P

Gość Anulkaaaaaaggg
kochana.. mnie facet po 5 latach bycia razem zostawil. zareczyny byly.. kochal niby do szalenstwa i jak co do czego odszedl....

Gość Mikkołajka
no, bardzo... nie rozumiesz, że jesli facet znalazł sobie inna to należy odspiewać mu "anielski orszak" i zając się sobą a nie rozdrapywaniem ran?

Gość Anulkaaaaaaggg
kochana ale to prawda.. sama myslałam że wróci ale minęło pół roku i jest gorzej niż lepiej, wykorzystał mnie po raz kolejny bo wie że kocham ale powiedziałam sobie stop koniec i zaczynam życie od nowa i Tobie również to radzę. wiem łatwo nie będzie ale przypomnisz sobie moje słowa :)

Gość Anulkaaaaaaggg
b1991 dlaczego? tatuś z Niemiec sie odezwał i okazało się że jest przykasie i zaproponował mu prace za 4 tysięcy eusro i facet zgłupiał na widok pieniędzy... tatuś auto mu kupił ,iyp.. . i nagle przestałam mieć dla niego znaczenie... wyobrażasz sobie? nigdy nikt by tego po nim sie nie spodziewał... zawsze stał za mną murem.. a tu nagle.. no cóż... nie ufam już gdyż później wychodzi szydło z worka.. a nikt by tego się nie spodziewał...

Gość Anulkaaaaaaggg
najlepsze jest to że na sylwestra poszliśmy razem i nagle zaczął mi wyznawac miłośc i że tęsknił, itp wybzykał sobie i nagle po dwóch dniach: no wiesz... między nami to tylko etap koleenski , zobaczymy co będzie... nic Tobie nie obiecywałem... szlak mnie trafił i powiedziałam koniec|! niech szmaty sobie szuka gdzie indziej!!!

Anulkaaaaaaggg i to jeszcze po 5 latach gdy byłaś pewna jego uczuć.No jak to człowiek może zgłupieć, ja kiedyś byłam z związku i koleś wybrał karierę niż Mnie..

Gość Anulkaaaaaaggg
i zrozum go? prosił mnie o rękę, mieszkaliśmy razem... szkoda mówić... nie wierzę że można być aż tak podłym...

to jak nic nie obiecywal skoro byliście razem 5 lat??? to myśli z ebędzie grał z Twoimi uczuciami

Gość Anulkaaaaaaggg
przestałam wierzyć w znaczenie miłości.... ktoś obiecuje, zarzeka się a nagle... niestety to koniec... żegnaj.. może kiedyś :/

Gość Anulkaaaaaaggg
kochana on 27 , ja 24 :/ tragedia

Gość Anulkaaaaaaggg
wiem ze nigdy nie wróci do mnie... więc dałam sobie spokój... starałam się.. poniżałam i co dostałam? szkoda mówić...

Ja nie raz już zostałam oszukana przez facetów że zastanawiam się kiedy będę wkońcu szczęśliwa i pewna że będzie ok no kiedy;(

Gość Anulkaaaaaaggg
teraz wiem ze nie warto bylo...

Gość Anulkaaaaaaggg
wiem ze ni wszyscy tacy sa.. ale wiesz.. poznawaj teraz kogos od nowa i wszystko trzeba znow budowac :/

no właśnie tak wszystko od nowa najgorzej bo znowu może być dziękuję i dowidzenia

no właśnie tak wszystko od nowa najgorzej bo znowu może być dziękuję i dowidzenia

Gość Anulkaaaaaaggg
wlasnie.. boje sie tego.. ze znow kogos pokocham a ta osoba po latach mnie zostawi... juz raz bylam wczesniej w zwiazku 3,5 lat gdzie facet zrobil innej pannie dziecko :/ i teraz to :/

Gość Anulkaaaaaaggg
boje sie ze nastepny mnie wykorzysta :/

Gość Anulkaaaaaaggg
niby mozna pojsc gdzies poznac i od nowa..ale kurcze ja tak nie potrafie :/ jak komus sie oddaje to cala i nie latwo mi to skonczyc i kto inny :/

ja juz czasami sie zastanawiam czy nie jest nademną jakieś fatum bo mam takie przypadki jakby się umówili że po jakimś czasie znajomosći konczą znajomość itd a po roku chcą znowu kontaktu

Gość Anulkaaaaaaggg
teraz zamierzam baic sie i spotykac sie z roznymi i moze poznam kogos.. ale zoabczymy

Gość Anulkaaaaaaggg
o ni o takich zapomnij :/ albo sie wie ze chce albo do widzenia... nie po roku powrót :/

Gość Anulkaaaaaaggg
wiekszosc z nich to mysli tym na dole... byleby sobie pobzykac :/

zapominam właśnie ale to takie dziwne bardzo. Np w czerwcu zostałam oszukana facet zostawil MNie i wyjechal niewiadomo gdzie zero kontaktu i sie dowiedzialam od jego znajomego który do Mnie zadzwonil ze w innym miescie ma dziewczynę i dziecko!! Ale powiedzialam koniec bawilam sie imprezowalam korzystałam z życia nie chciałam związków (chociaz wielu facetow az sie prosilo o to ale nic nie czulam wiec nic na siłę)i być znowu oszukiwana ale poznałam X;/;/ wmawialam sobie tym razem się nie zakocham ale taki inny był niż ci wszyscy..