Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anapana

DOBRY DENTYSTA- CHEŁM woj . lubelskie

Polecane posty

Gość anapana

znacie jakiegoś dobrego i UCZCIWEGO i w miarę taniego dentystę? CHODZI MI O MIASTO CHEŁM. Najlepiej niech ma też kontrakt z NZOZ a jak nie to trudno... DZIĘKI ZA INFO

Gość gość
skoro w Chełmie tak trudno znaleźć dobrego dentystę to jedź do Zamościa, to przecież niedaleko :) Ja chodzę do dobrego dentysty w Zamościu. Umów się z dentysta na wizytę z tego gabinetu Multimed http://www.bezbolesnie.pl/. Zobaczysz będziesz zadowolona z efektów leczenia.

Gość gość
Ja przychodzę do Sidorczaka na Lipową

Gość gość
Ja zawsze jak mam jakiś problem z zębami (a na szczęście zdarza się to nie często) idę do przychodni stomatologicznej Eko-Med na Armii Wojska Polskiego. Miałam tam kiedyś między innymi usuwanego ósemki pod narkozą (niestety ale jestem z tych na których nie działa żadne znieczulenie^) i było wszystko jak najbardziej w porządku. Dodatkowo jest sympatyczny personel :-)

Gość gość
Słyszałam właśnie że Eko Med jest w porządku. A ile tam płaciłaś w miarę przystępnie ?. Muszę teraz wybrać jakiegoś dentystę na większe leczenie i już się boję ile będę musiał wydać :-/

Gość Annakwiat1994
Ja też wlaśnie u nich byłam. Maja naprawde przystępne ceny. Choć brak bólu chyba jest bezcenny :D Ja z kolei polecam leczenie za pomoca laseru Fotona. ZERO bólu, szybko i po sprawie. No i faktycznie, mili Ci scpecjalisci.

Gość karynka
Najlepiej to wybrać się do Puław. Od siebie mogę polecić AWO-DENT. To chyba najlepszy gabinet stomatologiczny w jakim byłam.

Gość gość
Ja byłem ostatnio w eko-medzie na leczeniu laserem fotona. Obyło się całkowicie bez bólu, a bałem sie jak nie wiem co. Naprawdę nwooczesny, przyjazny pacjentowi gabinet, już zapisałem się na kolejną wizytę.

Gość gość
Eko med jest ok, to leczenie laserowe jest naprawde super opcją. Nie dość, że nic nie boli, to jeszcze jest bardzo dokładne. Ja już z innych metod leczenia obecnie nie korzystam.