Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oNnnNa....

Jak , gdzie i w jakich okolicznosciach poznałyście swoich partnerów ?:)))))))))

Polecane posty

Gość oNnnNa....

moze jakas impreza? moze jakis zwykły przypadek?? w sklepie , na przystanku , w pracy , w szkole ????? :)

Gość gorą ca lidzia
jeden w pociągu, trasa słupsk-warszawa, drugi po 2 latach też pociąg (ta sama trasa:)), kolejny klub/dyskoteka, kolejny praca

Gość week of view
Wiec ja z moja polowka poznalam sie w pracy, podwiozl mnie do domu i potem czulam jakby przyciagal mnie do niego magnes:))) zaczelismy sie spotykac i sie zakochalismy:classic_cool:

Gość oNnnNa....
week of viev jestescie nadal parą, malzenstwem?

Gość week of view
jestesmy para i planujemy sie pobrac(rozmawiamy juz o tym)

Gość oNnnNa....
Rządzą nami przypadki... a ktoś moze celowo wybral sie na podryw ii upolowal??:D

szukałam pokoju do wynajęcia na krótki okres czasu, a on miał go wynając w imieniu własciciela (sam mieszkał w drugim)...już jak zadzwoniłam głos zwalił mnie z nóg, a jak zapukałam i otworzył to tylko pomyślałam:kurde jest taki brzydki, że na pewno coś z tego będzie (mam słabość do niskich, męskich głosów i brzydali;))

dołączylam do zespolu jako wokalistka a on byl tam perkusistą i tak milosc nas polaczyla i juz trzyma prawie 7 lat :)))

Gość oNnnNa....
martka.... wow ale 7 lat w związku i nadal nie małżeńskim ?:P

Gość mnowaaaaaaaaaaaa
Nie mozna szukac na siłę i byc zdesperowanym... kiedys szukałam na portalach randkowych ale nie polecam.... kiedy sie wcale nie spodziewałam miłośc przyszła sama... poszłam spontanicznie na basen... wieczorem rozruszac sie zimą - styczeń ... on tez pierwszy raz spontanicznie przyszedł... :-) przypadek ;-) przeznaczenie... :-))))

Gość oNnnNa....
tez wierze w przeznaczenie.... i spotkalam owego.. przez przypadek , 7 lat związku diabli wzielli.. dlatego juz nie wierze w prawdziwą milosc i w to ze kogos odnajde, ale milo slyszec takie historie jak wasze:)

no bo jak sie poznalismy ja mialam 18 on 17 lat.... Ale wlasnie wczoraj bylam wybrac sobie najladniejsze pierscionki zareczynowe wiec chyba niedlugo wreszcie bedzie krok do przodu :))

Gość oNnnNa....
martka.... gratulacje i powodzenia ;) skoro jestes pewna ze to Ten jedyny to nie zastanawiajcie sie dluzej.

Gość oNnnNa....
:)

Gość mnowaaaaaaaaaaaa
Ja tez nie wierzyłam .... po poprzednich porażkach... zawsze cieżko przechodziłam rozstania.... nikt nie da nam gwaracji ale mam wrazenie ze warto było czekac na niego pasujemy jak 2 połówki pomarańczy a nie mamy po 20 lat ..... tylko pod 30..... trzeba wierzyc nie zamykac sie na nowe znajomosci ale tez nie szukac na siłę...

Gość alwierka
na wykładzie historycznym mieliśmy odrębne zdania, mamy je do dzisiaj, ale tylko na temat historii. Reszta bez konfliktów.

Gość i;eah
mój pierwszy z "podwórka" a drugi, obecny był moim managerem za granicą (polak), miałam duży dylemat czy w to wczodzić bo bałam się stracićprace tak ją lubiłam... Ale gdybym w "to" nie weszła to i tak bym straciła:D ...a tak zachowałam

Gość fkjl.
X-D.BILL "kurde jest taki brzydki, że na pewno coś z tego będzie" Popłakałam się:D

Gość sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gg :P bardzo mi sie nudzilo wiec pislam do niego przez rok czasu :) i dzis mamy juz 6 lat cudownego zwiazku