Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

marze o tym, by skonczyc studia

Polecane posty

mial ktos podobnie i po pojsciu do pracy tylko sie w tym utwierdzil?, starsza czesto, ze po studiach jest gorze, a okres nauki jest super. spoko, ma swoje plusy, ale mnie meczy, wiecznie cos, a te sesje:O marze o koncu, jestem na 5 roku jednego kierunku i juz sie po prostu chyba wypalilam.

Gość pdfdfkdskd
Mam podobnie, chce do pracy!!!

Gość noami..
tez tak miałam, ale po skonczeniu tesknilam za studiami i to bardzo!!! wiec ciesz sie tym 5 rokiem i nie marudz. duzo ci juz nie zostalo 🖐️

spoko, mam jeszcze drugi kierunek. chce zarabiac kase, skonczyc robote o danej godzinie i do dnia nastepnego robic co mi sie chce, a nie uczyc sie na zajecia next. chcoiaz przyznam, ze obawiam sie o moj dalszy rozwoj jak juz skoncze edukacje, zawsze to czegos ciekawego sie czlowiek dowiaduje jednak:) dla mnie studia sa po prostu stresujace i chodze na imprezy, bawie sie, ale mam tego dosc, ale juz niedlugo:)

studia to fajny okres ... Także niech Ci się tak nie spieszy, bo potem jest gorzej ... Bezrobocie ... I co mi z tej piątki na dyplomie mgr?

ja 5 na dyplomie miec nie bede:D nie potrafie sie zdystansowa, ciagle sie boje, ze pracy nie napisze, nie zalicze sesji, tymbardziej, ze po prostu brak mi motywacji juz, no zrobilam sie leniwa, po prostu, ale jednak jakies tam ambicje nie pozwalaja mi na stoczenie sie i walcze. jdnak w kazdej wolnej chwili ciagle przez glowie przewija mi sie ile jeszcze musze zrobic, ze trzeba sie uczyc i nie potrafie wypoczac normalnie, ciagle gdzies te mysli negatywne.