Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose of cairo

Zdarzyło mi się iść z facetem do łóżka bez...

Polecane posty

...zrobionej fryzury "tam na dole" :O Spotykamy się od pewnego czasu, ale nie planowałam rozpocząć bardziej śmiałych zabaw akurat podczas tej randki. Wino, przygaszone światło i pieszczoty połączone z masażem z jego strony zrobiły jednak swoje i wylądowałam bez majtek, odsłaniając swój parodniowy odrost. Nie żeby jakieś kłaki :P, ale gdy akurat z nikim nie sypiam, tylko podcinam włosy trymerem zamiast się golić/depilować (tak mi wygodniej, nic nie swędzi i nie wrasta). Niby było cudownie, niby on nie narzekał, ale trochę mi teraz głupio :(

Gość oNnnNa....
nie dziwie sie:D tez tak raz mialam , obiecalam sobie że nigdy do tego nie dopuszcze chocby nie wiem co..

Gość thwerasza
no a niby jakbyś mogła się przygotować to co być tam zrobiła na łyso się ogoliła ?

Gość mezczyzna34
ojezu ale wtopiłaś:o

Gość odżywół
popatrzył i zobaczył, że ma do czynienia z dorosłą kobietą , też chciałbym dotknąć boberek :)

Gość pff ja mam kłaki i bez
krępacji pokazałam je facetowi :o jak się nie podoba, to do widzenia. wyluzuj laska, wbrew pozorom większość facetów woli owłosienie

Gość ale sama przecież mówisz, że
nie miałaś krzaczorów, tylko podcięte trymerem. Więc gdzie tu obciach? Obowiązkowo jest tylko na łyso, inaczej nie można się facetowi pokazać? Co się dzieje z tym światem, nic dziwnego, że faceci traktują kobiety jak dmuchane lale, które nie mają się ośmielać mieć włoska, czy czegokolwiek, skoro same kobiety tak siebie traktują :O

Gość odżywół
ale sama przecież mówisz, że pranie mózgu już zaliczyłaś, czy nadal masz własne zdanie ?

Gość dałaś dupy za wino i masaż
ale nie planowałaś:D

Gość sasaddawsdww2222
Ale wy jesteście głupie. Myślicie, że dla faceta to jest jakieś szalenie ważne?

zawsze chodzę z wygoloną pusią bo nawet w autobusie mogę skompletować ekipę na gangbang:)

Gość ale sama przecież mówisz, że
"pranie mózgu już zaliczyłaś, czy nadal masz własne zdanie ?" O co ci chodzi, człowieku? Normalny jesteś? :O

W sytuacjach wyjściowych (albo raczej wejściowych :classic_cool:) występuję zwykle z paseczkiem i podgolonymi bokami. Post factum w ramach pokuty ogoliłam się od razu na łyso (i zdzieliłam 3x puszką z pianką po głowie). A serio, to nie jest mi jakoś szczególnie wstyd, po prostu odczuwam dyskomfort. Wtedy też odczuwałam, ale pozytywne bodźce nieco go przytłumiły. No cóż, następnym razem pokażę się saute i zobaczę, która wersja się bardziej podoba.

Dać dałam (choć niekoniecznie uważam, by alkohol i mizianie po plecach stanowiły kartę voucherową), ale wiele dostałam też w zamian :) Nie chciałam sprawić wrażenia głupiej doopodajki, co to udaje że nie wie, że wszystkie drogi prowadzą do Rzymu, tj. na południe :classic_cool:. Po prostu znajomość szybciej się nam rozwinęła, no.

Gość dddfffffdd
O rany... Przecież jesteś dojrzałą kobietą to masz tam owłosienie. Co za pedofilska moda weszła na gołe cipy. Jak by facet chciał sobie po dotykać gołej to wybrałby gorącą 12-kę

lubie placki

Gość hnyjm54ntbrwge
uj746yh3tbrvecw