Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Dobry wieczór. Słucham ostatnio w kółko utwór Somebody That I Used To Know

Polecane posty

Gotye i w dziwny nastrój wprowadza, zwłaszcza refren i te cymbałki w tle. Macie swoje piosenki, które po przesłuchaniu robią wam mętlik w głowie? A tak poza tym to przepraszam, ale przeszkodzę na chwilę. Pozamiatam, pozasuwam krzesła i już nie będę się kręcił. ;)

Gość slowa ma dobre
:D

Pani Czkawko Nie wiedziałem, że jest popularna. Od wczoraj dopiero słucham. Po prostu do Ciebie nie dociera. ;)

Gość asomiaaa...
tez moge tego utworu sluchac w kółko...jest jaki magiczny

Gość fakt super nuta
szkoda tylko,ze stala sie popularna dzieki tvn..

slowa ma dobre Ach ta miłość. Dobry wieczór Chrupka. Jak mam Twój nick odmieniać? ;) Oczywiście, że pamiętam. Trochę czasu minęło. Dziękuję, że pytasz, ale niewiele się zmieniło. Egzystencja. Może Ty żyjesz pełnią życia? Co u Ciebie? Utwór do którego link wpisałaś, nastrojowy, kojący i smutny. Dziękuję.

Gość nie chodzi o milosc ;)
ale jest przedstawione stanowisko jednej i drugiej strony - sprawiedliwie ;)

asomiaaa... Brakowało mi tego słowa. Magiczny. fakt super nuta Nie wiedziałem. Usłyszałem wczoraj w radiu.

nie chodzi o milosc ;) A to przepraszam. Nie jestem dobry z angielskiego i tłumaczyłem z pomocą słownika. Poproszę o nakierowanie.

Nie musisz odmieniać:) Nie, pełnią życia nie żyję, ciągle jest coś nie tak, chociaż przystopowało z pewnymi myślami. Poza tym wiele się zmieniło, a jednak ciągle tak samo. Miło, ze pamiętasz, a utwór mnie również się podoba, jakoś wszystko się przy tym zwalnia. Co powiecie jeszcze na: http://www.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk&ob=av3e

Gość fakt super nuta
ja mam jeszcze kilka takich nastrojowo-przejmujacych: m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DJYxc7OW5ywI&v=JYxc7OW5ywI&gl=US i m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D1f_1rnoQJRY&v=1f_1rnoQJRY&gl=US

jak to gdzie Twoje miejsce jestem zbulwersowana! mam nadzieje że chodzi o zajadanie sie z lodówki noca a nie żadne gotowanie, prasoawnie i zmywanie po nocach

Chrupek Chyba tylko nieliczni potrafią być szczęśliwymi. Dziękuję za link, świetny utwór, też ma coś magicznego. Dobry do popłakania sobie. Chyba mamy podobny gust muzyczny. Co powiecie o piosence Dream Song- Alberto Arcangeli?

Gość sraka_praptaka_..
Ni ma żony NOW!!! Piekarnik jest dziewiczy, niczym 2/3 kafeterianek i kafeterianków.

fakt super nuta Dziękuję za linki. Muzyka z duszą. asomiaaa... Dziękuję. Zapomniałem, że mogę przetłumaczone już znaleźć.Otumaniałem. beciak Dziękuję, ale na razie nie mogę uwolnić się od melodii Gotye. Chrupek Prosta, melodyjna piosenka. Rzeczywiście rozluźniająco działa. lia lia lila Masz to szczęście, że możesz w pełni fenomen docenić. Ja niestety nie. Ale już sama melodia.

Gość fakt super nuta
polecam Closterkeller Lunar i Artrosis Prosba