Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lnpowjofw

jak to jest wazyc 50 kilo??

Polecane posty

Gość ;lnpowjofw

dla mnie kosmos:/

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Ja waze 54 , ale chce przytyc ..

Gość nie wiem ja ważę
43

nie chciej. Ja jak wazylam 55 przy wzrocie 172 też chcialam przytyć, a teraz ja już waze 60 to strasznie chce wrocic do poprzedniej wagi i nie mogę!!!!! czuję się gruba.

Ja jestem nizsza - 165 cm wzrostu . Dwa lata temu wazylam 45 kg . Przytylam naszczescie .. Jeszcze z 5-7 kg przydaloby sie :)

Gość wazylam dlugie lata, owszem
jest fajnie, bo faceci sie rwa,zeby cie nosic na rekach ( wazylam zreszta i mniej) ,niestety na stare lata bardzo utyłam, mimo wszytko nie czuje sie gorzej, tyle,ze sie tak nie pchaja do noszenia- ale chyba nie tylko z powodu wagi:)

Moj facet sie zawsze smieje ze kiedys wazylam mniej , a teraz nie moze mnie dlugo nosic ;p Ale wcale sie tym nie przejmuje . Dziwie sie kobieta ktore sie odchudzaja ..

Gość kmuhgf
Normalnie, nic się nie zmieni jak schudniesz.

nie wiem, ale wim jak to było ważyć 75kg, jak ktos chce posłuchać to moge napisać :D

Gość golic gola sie
kiedy wazylam ponizej 50 brano mnie za dziewczynke :( rozwinieta ale :( a przy takiej pogodzie jak dzis, sama nie bylam w stanie otworzyc i utrzymac drzwi od garazu dobre 7 kg i jest lepiej 50 kg waza 13 latki a nie kobiety tyle

Gość 57 kg
gnido to wedlug ciebie wieloryb :classic_cool: spadaj potrzymac mi drzwi bo bicepsow ja ie miec

Gość fdbfbx
waze 50 kg i nie wygladam na 13 latke :o

Gość dslkbh
a ja mam 174 i waże 60... Zawsze ważylam 57kg, wszyscy mówili że chuda bardzo jestem a ja czulam się idealnie! teraz... czuję sie dobrze;)

Gość dfgdfgfhgfjh
mam 27 lat i waze 50 kg przy ok 168 cm, nie wyobrazam sobie wazyc wiecej

Gość oooooooolaaaaaa
ja ważę 53kg - jak to jest ważyć tyle, hmmm ? nie wiem jak odpowedziecd

Gość hhhjgfhdghj
Nie wiem, jak to jest ważyć 50 kg, bo nie chcę do tego dopuścić. Mam 165 cm i 47 kg. Czuję się idealnie ze swoją obecną wagą :P.

Gość ja ważę 53kg przy wzroście
168cm i powiem szczerze że bardzo chciałabym schudnąć jakieś 5kg. Zawsze byłam szczupła, ważyłam 46-48kg i teraz źle się czuję ważąc tyle, zwłaszcza że wszystko idzie mi na brzuch :o

Nigdy chyba tyle nie ważyłam. Pamiętam jak kończyło się gimnazjum i ważyli do kart to miałam 71 kg :( Chłopaki z klasy się ze mnie śmiali że mniej ważą :( Echhh Kończąc liceum ważyłam 89 :/ najwięcej ważyłam 2 lata temu 106 kg wtedy zrozumiałam że coś jest nie tak ! Ale teraz po dietkach mam 85 i chudnę chudnę chudnę, może w końcu zobacze jak to jest być sZczupłą.. w przyszłości:)

Gość takajednaskas
ja waze 57 kg przy wzroscie 170 i czuje sie grubo, najlepiej sie czułam gdy wazyłam 52 ale jakos schudnąc nie mogę:( waga tez zalezy jakie kto ma kosci, ktos moze miec ciezsze wiec zawartosc tłuszczu przy 57 kg jest mała, a ja mam cienkie kosci i 57 kg to mam szerokie biodra, moze cie smiac ale 96 cm przy wzroscie 170 i 92 w cyckach to za duzo a inne przy wadze 57 maja 90 w biodrach wiec waga wadze nierówna