Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona999999999

czy wyjawic rodzicom prawde, ze jestem lesbijka

Polecane posty

Gość ona999999999

mam 19 lat i juz od 1,5 roku jestem w zwiazku z dziewczyna. moi rodzice nic o tym nie wiedza, jednak zaczynaja powoli podejrzewac. co mam zrobic? panicznie boje sie ich rekacji, mam poczekac az wyjade na studia? czy wyjawic prawde juz teraz?

Gość OsTaTnIa NoCkA
:( przeżyją szok

Gość kmuhgf
zależy jakich masz rodziców.

Gość ona999999999
kocham kobiety i ich słodkie muszelki. Byle za bradzo wargi im nie zwisały, bo to mnie obrzydza. A fuuuujjjjj.

Gość ona999999999
@kmuhgf rodzice wydaja sie byc tolerancyjni. zawsze gdy w tv jest mow o homoseksualistach to twoerdza, ze nikomu tym krzywdy nie robia, wiec niech sa szczesliwi. ale teoria zawsze jest inna dopoki nie zacznie dotyczyc wlasnego dziecka.

Gość ona999999999
rucham inną babe, gdyż libido mam słabe.......................................

Gość kmuhgf
niby tak, ale z drugiej strony rodzice prawie zawsze są w stanie zaakceptować swoje dziecko takim, jakim jest. na początku pewnie nie będą zachwyceni, ale pogodzą się z tym. moim zdaniem warto powiedzieć - będziesz to miała z głowy i będziesz mogła prowadzić normalne życie bez ukrywania się przed własną rodziną ;)

Gość ona999999999
ciekawe czy jest gdzies forum, w ktorym wypowiadaja sie rodzice takich osob. chetnie poczytalabym,jestem tutaj nowa, wiec nie orientuje sie za bardzo co i jak

Gość ona999999999
rucham kobiety............... niestety.

Gość Wiedźmak Plugawiec
No tak to jest z odmieńcami. Mają nieliche dylematy życiowe.

Gość ona999999999
@Wiedźmak Plugawiec kazdy jest w swoj sposob odmienny. gdyby kazdy byl taki sam, byloby nudno, nie uwazasz?

Gość Wiedźmak Plugawiec
No ale homoseksualizm jest bez sensu. Przecież gdyby pozbyć się wszystkich homoseksualistów z Ziemi, to nie byłoby to żadnym uszczerbkiem dla ludzkości. Gdyby natomiast zachowania hetero były w zaniku, to ludzkość przestałaby istnieć. Istnienie homoseksualizmu nie ma najmniejszego sensu. Drugi Einstein, z takich związków się nie urodzi.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Poza tym, czarnych, żółtych, czerwonych i brązowych jakoś dało się przepchnąć ale homoseksualiści są to odmieńcy zbyt odmienni. Tyle lat, tyle pokoleń i zawsze jest jakieś ale czy inne kontrowersje. Homoseksualizm jest ludzkości zbędny i całkowicie bezużyteczny. Coś chyba nie tak z organizmem ludzkim, skoro natura wykopuje poza nawias.

Gość ona999999999
idac Twoim tokiem rozumowania mozna uznac, ze wiekszosc jest bez sensu. po co jest slodycze, czy ktos ucierpial, gdy nie zjadl snicersa? po co ogladac filmy, po co sluchac muzyki, po co czytac powiesci? swiat bez tego tez by istanial. 'czerni, zolci, czerwoni i brazowi..' nie pryszlo Ci na mysl, ze MY, biali, tez jestesmy dla nich takimi samymi, moze zbednymi, odmiencami?

Gość Wiedźmak Plugawiec
to nie jest ten tok myślenia, bo ludzie w tej kwestii nie są zwierzętami i mają na to wpływ. Na homoseksualizm, pomimo całej tej swojej samoświadomości, wolnej woli, czy wszystkich innych przymiotów człowieczeństwa, wpływu nie mają. Żyjesz w społeczeństwie, gdzie możesz tworzyć związek z mężczyzną ale tego nie robisz, bo natura Ci na to nie pozwala i nie masz na to żadnego wpływu. Tak samo jak te małpy makaki, czy pingwiny, gdzie również występuje homoseksualizm. To jakieś echo zezwierzęcenia człowieka.

Gość Wiedźmak Plugawiec
a niby z jakiego powodu jesteśmy dla nich zbędnymi odmieńcami ? co do homoseksualizmu jasno wyłożyłem dlaczego.

Gość ona999999999
pozostan wiec ze swoim zdaniem, a ja ze swoim. mysle, ze taka dyskusja nie ma sensu. ja mam swoje racje, Ty swoje. nie musze byc miec ze swoja dziewczyna dzieci, byc pozyteczna dla swiata, czy cokolwiek innego. nie obchodzi mnie swiat, liczy sie moje szczescie. i chyba tyle tylko mam do powiedzenia w tym temacie.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Takie poglądy cechują większość konsumpcyjnie nastawionego młodego pokolenia.

Gość ona999999999
zatem Ty dla dobra innych poswiecilbys wlasne dobro? robisz wszystko to, czego wymaga od CIebie swiat?

Gość Wiedźmak Plugawiec
No wiesz, mój dziadek ryzykował życiem, by ten region w którym mieszkam, nie nazywał się do dzisiaj Gubernia Chełmska. Sam zatrudniam ludzi, by nie pozdychali z głodu i mieli za co dzieciaki ubrać i wykształcić. Dbam też o to, by nie zostali kalekami pracując, przy moich maszynach. Fakt, każdy ma inne priorytety.

Gość ona999999999
CI ludzie pracuja na Ciebie, tez masz z tego jakis zysk, bo watpie, ze oddajesz im ostatnie grosze. doceniam poswiecenie Twojego dziadka, ale pytalam konkretnie Ciebie, a nie o rodzine

Gość Wiedźmak Plugawiec
Nie o to mi chodzi. Ty po prostu nie masz na to wpływu kim jesteś, w materii seksualności. Musisz nieść ten bagaż przez całej swoje życie. Mniejszościom zawsze będzie trudno, a jeszcze trudniej tym mniejszościom seksualnym. Dlaczego nazywani są mniejszością, bo są bardzo, albo najbardziej odmienni od większości. Różnica jest ogromna.

Gość ona999999999
ok, moze zle odebralam Twoje wczesniejsze posty. zgadzam sie z tym ze homoseksualisci to mniejszosc, ale maja tez prawo do szczescia. nikt nie powinien pisac, ze jezeli 'nie urodzi sie z ich zwiazku drugi einstein', to sa niepotrzebni.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Masz 19 lat, przy dobrych wiatrach zostało Ci jeszcze jakieś 60 - 70 lat życia. Ten dramat z rodzicami, to dopiero początek przecież.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Ja nie mówię, że ten czy inny człowiek jest niepotrzebny. Sam homoseksualizm jest zbędny i bezużyteczny.

Gość ona999999999
masz na mysli to, ze inni tez beda traktowac mnie gorzej z powodu 'odmiennosci'?;D

Gość Wiedźmak Plugawiec
To się okaże. Większość zależy od Ciebie. Większość homoseksualistów maskuje się i im to na dobre wychodzi. Ci którzy próbują ze swoich nor wyłazić, dostają zgniłymi jajami. Jak widać po kilku paradach, w naszym kraju.

Gość ona999999999
wedlug mnie parady same w sobie podkreslaja 'odmiennosc'. ja czuje sie calkowicie zwyczajna i normalna i nie mam potrzeby afiszowania sie z moja orientacja na jakiejs paradzie. jezeli chodzi o mniejsze miejscowosci (a w takiej mieszkam) to rzeczywiscie lepiej siedziec cicho, w wiekszych chyba jest to troche bardziej zwyczajne. kiedys chcialabym wyprowadzic sie za granice, wtedy pewnie byloby latwiej.

Gość Wiedźmak Plugawiec
nie bądź naiwna, zagranica to też ludzie, tacy sami jak wszędzie albo nawet gorsi. W mojej małej miejscowości również znane są lesbijki. Są raczej tematem do mniej wybrednych żartów. Niemalże należą do tutejszego folkloru.