Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jeśli widzieliście na czacie laskę która brała z uszu do ust

Polecane posty

o mnie tylko jeden sie tak starau a ja go rzuciłam bo nie pisał i nie dzwonił przez 5 godzin :O 😭😭 a teraz za kare spotykam same cioty niedochuyane

Gość je taime m0n amour
hej Carrie 🖐️ a masz czas na telenovele?:D coraz bardziej mnie wciąga 'kiedy sie zakocham'

A wiecie co jest najlepsze, ze zaczynam tesknic za bylym, chociaz takiego chooya jak on nie spotkalam nigdy. I mialam jeszcze takie plany zemsty, a teraz nie wiem czy dam rade mu dopierrdolić. 😭:classic_cool:

a on coś jeszcze sie odzywał? może lepiej sie nie mścij...ja tak troche robiłam po zerwaniu i żałuję :( lepiej sie rozstac i zostawić faceta z poczuciem winy niż,żeby myślał 'ale to jednak jędza była' :D

"lepiej sie rozstac i zostawić faceta z poczuciem winy niż,żeby myślał 'ale to jednak jędza była' " Jak zrywasz z facetem, on nie ma poczucia winy :D Zastanawia się: "Co ona pierdoli?"

moich na razie nie usuwają o tej porze powinny spac pomoże mi ktos z angielskim? :D jedno zdanie...gramatyka :o

dobranoc Carrie 🖐️ Lomu - no to zależy...jeśli zawinił i dziewczyna słusznie zrywa? albo wmawia mu że tak było :classic_cool:

zdanie wyglada tak You ____ leave if you've finished. i pytanie czy wpisać may might czy moze oba poprawne?! :O :(

no i nikt mi nie pomógł straciłam o,70 pkt i ponad 2 % do koncowej oceny 😭 [pożegnanie z 5] ... :( pożegnanie z 4,5 😭