Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Optymista

Nielubiani ludzie sukcesu

Polecane posty

Dlaczego facet, któremu dobrze się powodzi zawodowo, a nie ma dziewczyny/żony, jest traktowany przez społeczeństwo, sąsiadów (rodziny z małymi dziećmi, starsze małżeństwa) jako bezproduktywny, wrogi obiekt, któremu nie należy się żaden szacunek .. nie raz słyszałem, że dla takich jak ja powinno się wprowadzić bykowe, inni się podśmiewają, że pewnie jestem gej, albo zboczeniec, jeszcze inni twierdzą, że jestem nic nie wart .. Skąd w tych czasach tyle nienawiści? Wytłumaczy mi to ktoś? To już o gościach, którzy całe dnie siedzą na trzepaku popijając tanie piwo ludzie wyrażają się z większym szacunkiem. Wiem, że jeden ma nieślubne dziecko, a drugi czasem pokazuje się z taką jedną panną (kolczyk w uchu, tatuaż na szyi, skóra) Oni dosłownie całe dnie nic nie robią, a sąsiedzi określają ich jako "dobrzy chłopcy". Parodia! Chyba się wyprowadzę z tego osiedla.

Gość skowronek134
Odpowiedź jest prosta . Posiadanie partnerki jest trendy . Co to kogo obchodzi , że nie masz ochoty na związek ? Sąsiad ma babke , wujas 2 kochanki , wszyscy kumple żonki . A ty nic sam jak palec . Stąd owe zdziwienie otoczenia .

Gość miejscowy blokers2
drugi problem i chyba najwiekszy - napisales ze ci sie dobrze powodzi. i tym juz sobie przesrales u sasiadow i teraz az cytat rwie sie na usta z filmu sztuka kochania wyjdziesz na ulice z dziewczyna - powiedza pantoflarz wyjdziesz na ulice z kolega - powiedza pedal wyjdziesz na ulice sam - powiedza nieudacznik nie wyjdziesz z domu - powiedza onanista witaj w polsce - miejscu ktore z europa ma wspolne tylko wspolrzedne geograficzne🖐️