lida38 0 Napisano Styczeń 6, 2012 Dziewczyny znacie jakieś sposoby na zapalenie piersi? co przykładać? byłam wczoraj u lekarza przepisał mi antybiotyk,narazie nie widzę poprawy ,na to jeszcze za wcześnie,słyszałam o liściach z kapusty,zapalenie to jest gorsze chyba od porodu,matko jak boli,całą noc nie spałam,gorączka 39 stopni,zwariuję zaraz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onawi Napisano Styczeń 6, 2012 tak.........jak najbardziej kapusta i to szybko na nic nie czekaj....mialam tak po porodzie,cycek jak balon i bardzo bolacy jedna z kobiet dala mi liscie kapusty (po kryjomu przed lekarzem) oblozyc cala piers i wsadzic w stanik i tak na cala noc.......rano jak by reka odial powodzenia i nie zwlekaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lida38 0 Napisano Styczeń 6, 2012 To jednak prawda z tą kapustą:) dzieki lecę do piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onawi Napisano Styczeń 6, 2012 ale po co do piwnicy ?? tu nie chodzi o kapuste kiszona :) zart ..na pewno ci przejdzie ,sprawdzone na 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach