Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lebara

Ojciec nadchodzacego dziecka.?

Polecane posty

Gość Lebara

Wczoraj byl taki sam temat...+.+ i wczoraj pisalam ze ojciec dziecka mnei zdradzil i wgl... i teraz ja juz kompletnie nie wiem co mam robic... mialam jeszcze ten maly promyczek nadziei ze sie zmieni i zacznie myslec dladobra dziecka +.+ pomylilam sie ; // wczoraj z nim rozmawiajac powiedzial ze on sie nie przyznaje do tego dziecka ze na pewno nie z nim jestem w ciazy ; // dla mnie to byl cios ponizej pasa ; // jak mu udowodnic ze to dziecko jest jego a nie zadnego innego.? wiem ze jak sie urodzi to badania DNA alee chcem mu teraz udowodnic zeby sie zdziwil ze to z nim bo strasznie sie wypiera tego -.-

Gość Zanny
jeśli nie uprawialiście seksu to nie dziw się że się wypiera :D

Gość Lebara
No nie wgl bylam z nim 7 miesiecy ...; //

Gość zanny
Ja byłem z dziewczyną dwa lata, nie sypialiśmy ze sobą, a ona zaszła w ciążę .. potem wszyscy na mnie wsiedli, żebym brał odpowiedzialność .. ale nie dałem się. Ona w końcu przyznała się, że to nie moje i wyszła na dziwkę .. Wyjechałem do innego miasta, żeby nie próbowali robić ze mnie męczennika.

Gość o matko nie dziwię się że się
wypiera. Piszesz tak, jakbyś jakąś analfabetką była :(

Gość mAMMA MARTYNKII
kawal medy ja przezylam to samo. 1. olej dupka bo i z tego juz nic nie bedzie, skup sie teraz na dziecko i siobie. 2. po narodzinach rejestrujesz mala w usc- daj ciorce swoje nazwisko nie jego.sama bez niego.- dostaniesz akt urodzenia 3. skaldasz w sadzie rodzinnym pozwe o ; 1). ustalenie ojcostwa.jesli bedzie sie upieral dostanie skierowanie na badania dna. albo w sadzie sie przyzna ( moj byly tak zrobl bo wiedzial ze to jego dziecko) 2.) pozew o alimenty( jak zostanie ustalone ojscoastwo automatycznie zostana przyznane alimenty.) 3. pytanie do ciebie.czy pomaga ci fainansiowo( czyli placi za ubranka dla dziecka. wyprawke i tobie cos) jesli nie kolejna wazna rzecz - zwrot kosztow poniesionycgh w ciazy0 jesli masz jakies pytania dawaj. Ja jestem na biezaco i moge ci pomoc.

Gość Lebara
zacznijmy tez od tego ze on dobrze wie ze z nim stracilam dziewictwo .? i dobrze wie ze moglo byc tak ze wpadlismy ; // a po czasie okazalo sie jednak ze wpadlismy na samym koncu naszego zwiazku dowiedzialam sie ze mnie zdradzil i ze jest z inna...; // on jest z inna... poszly ploty ze ja mam kogos a wcale tak nie jest bo postanowilam ze nie chcem miec teraz nikogo bo nie mam czasu na plakanie rozplakiwnie itd ; // i on twierdzi i robi ze mnie kurwe ; // z tych plotek tylko ze uslyszal ze niby z kims jestem ; //

Gość rdghytfrhtg
a niby jak udowodnisz? karzesz calemu maistu zapukac do jeog drzwi i zaprzeczyc jako bys z nimi spala?? zenada

Gość rdghytfrhtg
po prostu zaczniesz robić po urodzeniu dziecka, walczyc bedziesz w sadzie i juz. ja mialam isdentyczny przypadek luj sie wypieral ale tylko by na czasie zaoszczedzic i pienaidzach

Gość Lebara
tylko ze ja z zadnym innym nie spalam.!! ; // dopoki mnie nie zdradzil i sie o tym nie dowiedzialam to sie przyznawal do tego dziecka ; // a od kad sie dowiedzialam ze mnie zdradzil i jak do mnie wrocil byl z tamta dziewczyna z ktora jest teraz to sie nagle wszystkiego wyparl ; //

Gość qwwwwe3fre
i nic ztym nie zrobisz, jest kawalkiem scierwa i juz. zrobisz badania dna, wniesies o alimenty, zwrot kosztow wyprawki (zbieraj paragony)

Gość gość
Dziecko się urodzi to wtedy idź do sądu będzie musiał zrobić badania wtedy wyjdzie że to jego dziecko i domagaj się alimentów.

Gość Lebara
a rozumiecie wgl czemu on tak zrobil.?; /// bo ja kompletnie nie rozumiem ; / zanim sie dowiedzialam bylo okej a jak sie dowiedzialam bylo zle ; // jeszcze na dodatek jego dziewczyna do mnie wypisywala z tekstami ze mam sie od niego odczepic ble ble ble ' i ze miedzy mna a nim juz WSZYSTKO SKONCZONE ; // jak ona tak moze mowic a zwlaszcza jak wie ze jestem z nim wciazy ; // od pory gdy zaszlam w ciaze juz nigdy nie bedzie miedzy nami koniec bo po 1.mam jego czesc w sobie ; // po 2. to bedzie jego dziecko ; //

Gość Lebara
to jest jego dziecko .!