Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek

jak coś zmienić?

Polecane posty

Gość 27latek

W przyszłym tygodniu kończę 27 lat. Naszło mnie na małe podsumowania. Mimo swego wieku, nigdy nie miałem dziewczyny, co od pewnego czasu jest dla mnie sporym problemem. Widząc zakochane nastolatki trzymające się za ręce dociera do mnie, że minęła mi młodość, że już nigdy nie będę taki, jak oni. Jak coś zmienić i zacząć się z kimś spotykać?

Co Ty gadasz, znam facetów nawet starszych od siebie, którzy korzystaja z zycia, nie mają dziewczyny. Spójrz na to w inny sposób, zapewne w takim wieku masz już lepszą prace, jesteś niezależny. a miłość? Miłość sama przyjdzie, tylko nie zamykaj się w domu.

Gość 27latek
Emanująca Lajtem: chodzi o to, że ja nie mam żadnego doświadczenia z dziewczynami, nigdy z żadną nie byłem, nie spotykałem się itd. Co do pracy, to aktualnie jej szukam, bo w poprzedniej to był jakiś koszmar.

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha tylko dbaj o rece sie nie zatrzep bo wydajnosc Ci w pracy spadnie i zasilisz armie bezrobotnych

Gość 27latek
możecie mi coś serio poradzić, jak wyjść z tej sytuacji?

Gość unbelievable
Znowy ty? Przecież dostałeś już mnóstwo rad. Ale wszystko było na nie. Nie ma dla ciebie ratunku. Zostaniesz sam, pogódź się z tym. Sama ci laska z nieba nie spadnie. Takie rzeczy tylko w filmach.

Gość 27latek
unbelievable: nie będę zaczepiał obcych ludzi na ulicy, bo nie jest to dobrze widziane. Innych możliwości na razie dla siebie nie widzę. Więc nie twierdź, że wszystko jest takie łatwe i różowe.

Kurde ale masz w końcu jakiś znajomych nie? A oni pewnie mają samotna koleżankę z która mógłbyś pobajerowac. wychodź z nimi do klubów, gdziekolwiek, facet no weź ogarnij

Gość 27latek
nie mam znajomych, z którymi bym gdzieś wychodził ,jestem raczej typem samotnika, ale takie osoby też mogę chyba z kimś być...

Gość 27latek
Emanująca Lajtem: jesteś zwolennikczką poznawania ludzi przez internet?

Gość oNnnNa....
mozemy sie umowic jak chcesz:D

Gość 27latek
tak się czasem zastanawiam, czy jakbym poszedł sam do klubu, byłbym w stanie tam kogoś poznać? Myślicie, że to dobre wyjście?

Gość 27latek
czy tam wogole jest szansa bym cos zaruchał?

Gość 27latek
ja jestem z wyglądu raczej przeciętny. To myślisz, że raczej to nie ma sensu?

Musisz mieć "to coś", kurde, pewnie bedzie tak, ze 10 razy usłyszysz "spadaj koleś", może pare razy dostaniesz po pysku, ale w końcu jakaś chętna się znajdzie zobaczysz.

Gość 27latek
właśnie tego "po pysku" się obawiałem, więc raczej nie skorzystam z tej możliwości.

Gość 27latek
ja ogólnie jestem szczupły, więc się nie biję ( nie miałoby to sensu). Chcę po prostu kogoś poznać, a nie wkraczać w jakiś półświatek. Dziewczyna może być podobna charakterologicznie do mnie, oby nie odstraszała wyglądem.

Gość 27latek
ok. Pozdrawiam mimo wszystko.