Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_realu_

Czy spotkaliśce sie na seks z osoba poznana przez czat?

Polecane posty

Opowiedzcie cos o tym jak to wyglądało czy to bylo jednorazowe czy stale czy byliście jeszcze z kimś np małżeństwo

Gość \\\\\--Arleta--/////
Tak. Miałam męża poznałam faceta, nie czat, ale fb. Był seks. I 6mies romans. MĄŻ nie wie do dziś.

Gość DO on_suki_real
on_suki_real Jesteś idiota

Żeby tylko na seks Ja dość ostrożnie do tego podchodzę, ale znam dwie osoby, które poznały się przez neta i już cieszą się swoją pociechą :) Druga wydaje się bardzo zadowolona, wręcz promienieje a była w chuuj przybita. ... ale są przecież ludzie, którzy chcą się tylko ruchać. Widzę że masz ochotę przeżyć przygodę on suki real, bez poradnika internetowego jebaki vel typowego skurrwiela się nie obędzie. :) 🖐️

Gość \\\\\--Arleta--/////
Nie żaluje, i dla mnie to nie był tylko seks. Gdyby chodziło tylko o potrzebe seksu, kupiłabym sobie wibrator. Mi chodziło o potrzebe bliskości, rozmowe etc. Jeżeli szukasz tylko kobiety do wyuzdanego seksu, zaglądnij na fotka, mixer. Tam jest masa dziwek, które zrobią wszystko za kase.

Gość finezja32
mialam tak samo jak Arleta,spotykalismy sie ponad rok,oboje w zwiazkach i nie zaluje,przynajmniej bede miala co wspominac lezac w trumnie:)

Gość gajowy_ruchala
ja tez tak mialem ale te suczki myslaly ze mi chodzi o bliskosc a ja je tylko ruchalem :D

Gość gajowy_ruchala
raz poznalem taka sylwie znalismy sie 2 miesiace a potem miala urlop 7 dniowy i cale te dni robila mi loda byl sex ciupcianko wszystko

Gość Jola, lat 54
łot ar ju pier.doling ebałt?