Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaszka0402

On sławny- a ja fanka..czy jest szansa?

Polecane posty

Gość anaszka0402

Ostatnio współpracuje ostro w pewnej organizacji... nie bede pisać nazwisk, i dojdę do sedna sprawy, razem ze mną współpracuje pewna sławna osoba. Jestem pewna że każda z Was go zna... i generalnie jest bardzo miło, wiadomo serce szybciej mi bije jak go widzę, jest niesamowity normalny prosty chłopak...ma wiele fanek i jest sam... Czy mam u takiego faceta szanse?? wiem że mówił że jestem b. ładna i mam poczucie humoru... ale ja normalna prosta dziewczyna i sławna osoba ??? Jest taka szansa żeby go w sobie rozkochać... :(

Gość naaaatalaaaaaa
ja pracuje z tzw znanymi osobami... faceci w takich branzach przewaznie potrzebują normalnych kobiet ! takich co na nich czekaja, robią obiadki, rodzą dzieci... tylko nieliczni szukaja wsrod 'swoich' ale czasami nie maja wyjscia bo obracamy sie w jednym zamknietym kręgu, wiem ze takim ludziom ciezko jest wyjsc do 'normalnego' czlowieka... bo nie wiedza czy traktujesz ich jak twarz w tv, worek pieniedzy ktorego przewaznie nie maja, cel zeby pokazac kolezanką itd... oni tak na prawde mają przejebane :-) a ze skoki w bok ? w kazdej branzy, korporacjach jest tak samo !! :)

Będąc dziewczyną-fanką sama będzie groupie. Lepiej się autorko zastanów co cię tak naprawdę w nim pociąga.