Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loyd tee

chce zmienić fryzurę/kolor, co jest modne w 2012???

Polecane posty

Gość loyd tee

witam, mam krótkawe włosy do ramion, falujące, nawet kręcone, w kolorze ciemnego blondu z odcieniem czasem rudego, chce troche zycia wniesc do mojej fryzury, myślałam o balejażu, co jest modne w tym roku???? nie mam konkretnego pomyslu

Mam nadzieję że przejdzie moda na to okropne ombre dwukolorowe :o Jak masz falujące/kręcone to zadbaj o nie tak żeby się ładnie kręciły, naturalny skręt i fale (tylko ładne, nie poszarpane i nie szopa ogromna) nie wychodzą z mody ;)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
hmmmm...moze miej fruzyre,ktora bedzie do Ciebie pasowala ...czy musi byc od razu modna??:/ Teraz jest modny rudy i krotkie wlosy...ja pomimo takiej mody nie zmienie swojego mokka braz i nie zetne wlosow bo TAKA JEST MODA...ech....

Gość loyd tee
mój kolor jest taki mysi... :( i mam pasemka siwych włosów z tylu, ostatnio nawet księgowa napomniała, że przydałoby sie coś zrobic z włosami :O jestem blada do tego mam jasne oczy. myslalam wlasnie o ombre, ale takim delikatnym, jak tutaj: http://chasingcait.com.au/2011/09/the-one-where-i-go-blonde-ish/screen-shot-2011-09-13-at-10-08-57-pm/ same końce, tylko zeby rozswietlilo twarz, albo refleksy jakieś...

Gość partofmeee
wiesz, ja nie do końca szukałabym fryzury modnej. Dla mnie ważniejsze jest to, żeby fryzura była dobrana indywidualnie do naszych cech charakteru, albo do naszego wyglądu. Bo jednak nie zawsze jest tak, że modne fryzury pasują do nas. Jak chcesz zmienić fryzurę to poszukaj przede wszystkim dobrego fryzjera, a jak szukasz inspiracji, jaką fryzurę wybrać możesz zajrzeć na przykład tutaj http://www.facebook.com/akademia.babicz może w galerii zdjęć znajdziesz coś dla siebie.