Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shifuzuka

A ja si ę pochwale :)

Polecane posty

Gość shifuzuka

zrzuciłam już 11 kilo !!! dziś weszłam na wage i myślałam że po świętach będzie tragicznie i się zaskoczyłam, nie dość że nie zgrubłam to jeszcze zrzuciłam 1 kilogram i zeszłam poniżej 70 :D jeszcze tylko 9 i będzie git ;)

Gość ja, maz i 3,5 letnie dziecko
gratuluje serdecznie! zdradz sekret :-)

Gość lerenkaaa
napisz cos wiecej ile trwalo twoje odchudzanie , co jadlas itp, itd

Gość lerenkaaa
no i oczywiśćie gratulacje!

Gość shifuzuka
dziękuje bardzo :) W sumie nic specjalnego, zmieniłam nawyki żywieniowe. Staram się odżywiać bardziej zdrowo, zmniejszyłam porcje. Unikam cukru i fast foodów choć wiadomo wpadki się zdarzają ;) smaże na beztłuszczowej patelni, albo dusze. Do tego herbatki wspomagajace odchudzanie i woda. Nie jem także chleba na kolacje ( chleb tylko rano i koniecznie graham - zero białego pieczywa ) no i ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia. 11 kilo w 3,5 miesiąca uważam za niezły wynik, choć były zastoje ( brr niecierpie ich ). Dobrze że się wtedy nie poddałam :)

Gość tajemnica tajemnic
fajnie ze ci sie udalo, choc to nie jest az tak wielki sukces, bo waga startowa byla duza. Ja kiedys wazylam ponad 60 kg i latwo schudlam ok. 8kg, teraz mam 50-kilka i nie moge ruszyc z miejsca za nic...

Gość lerenkaaa
dokladnie - ja mam 5 kg jeszcze , nic mi waga nie drgnie a staram sie

Gość ja tez schudlam
11 kilo,mam jeszcz edrugie tyle do schudniecie,ale wierze ze mi sie uda,nie poddam sie,widze efekty,wiec mam powera zeby nadal sie starac

Gość shifuzuka
dziewczyny ja to wiem :) mój dobry nastrój spowodowany jest głównie zaskoczeniem. Dość długo miała zastój i nie mogłam zejść poniżej 70. Tak mi się wydawałov że nie przytyłam a nawet brzuszek się zmniejszył ale po świętach każdemu przybywa, prawda ? Więc wchodze na wage a tu szok :) dzięki temu mam dodatkową mobilizacje :) Ja też schudłam - gratuluje !!! :)

Gość olcia_888
ja stracilam już 15kilo :D z otylosci 1 stopnia zeszlam na nadwagę. jeszcze pare kilo i bedzie waga normalna :D gratuluje sobie i innych ktore są twarde :D i dzialają wiecej niż mowią :P