Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ellejn

jak zainteresować faceta by nie było oczywiste że coś jest na rzeczy?

Polecane posty

no tak bez optymizmu odpowiedź :) poważnie pytam ale tak zgadzam się większość facetów nie da się skomenować

Gość niekonieczny
rozbierz się to zawsze działa :P

Gość amfb
może i działa, ale nie dłużej niż 5 min:P

heh nie wątpie :P miałam na myśli dłuższe zaintersowanie jestem w tych sprawach beznadziejna spinam sie i wychodze na desperatke :)

dam Ci prostą recepte daj mu delikatnie do zrozumienia że Ci zalezy a potem dystans bo tacy są faceci

to powiem tak bylo przytulanie za namowa przykaciela wyslalam smsa ze jak bylo mu milo to ze mozemy sie spotkac odpisal ze dzis ale na neutralnym gruncie teraz nie wiem czy isc ehh (znajomi beda w pubie) tyle ze bedzie wieczorem napisal ale to zbyt ogolne

Gość gothicwiedzmin
jak zainteresować chłopaka? każdy jest inny. powiem jak myślę. żadne fora, "naszeklasy", "facebuki" itp. kontakt po za realem zawsze jest podejrzany jeśli się nie znacie, a nawet w wypadku sukcesu on stworzy sobie Twój obraz po swojemu, czyli zawsze nad program niestety i nawet drobna Twoja wada potem w realu go w jakimś stopniu zawiedzie i zrazi... nie ma to jak na żywo :) mnie zawsze zainteresuje dziewczyna ktora potrafi sie wysłowić , ma swój styl,najlepiej elegancki, nie odsłania za dużo i nie leci na tani podryw. ma miły i wesoły charakter i okazuje chęć podtrzymania rozmowy. jest opanowana ale bez przesady. ogólnie też myślę, że uśmiechem można dużo zyskać, pasją i optymistycznym beztroskim podejściem, oraz dystansem do siebie. jakaś intryga, może wspólne zainteresowanie ale też nie pokrycie na wszystkich płaszczyznach bo to nuda...

jak on ogólnie to ty tez pisz ogólnie i wiesz zadnych wylewnosci

ale iść dziś? nie wiem o której bo niby napisal ze wieczorem i co to ma byc? przeciez nie bede tam siedziec od 19

tak wogóle to dzięki że napisaliście przyda mi się inny pubkt widzenia

iśc iśc tylko napisz mu żeby napisał konkretna godzine a nie wieczorem co tzn wieczorem bo przeciez chyba nie zamierzasz na niego czekac bo niewiadomo o której mu sie ubzdura przyjsc itd