Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

problemy z HTC SENSE

Polecane posty

wczoraj go ladowalam kolo 7 rano wstalam wylaczony tel bo padla bateria (?) i zacina sie strasznie nie wiem chwalilam ten tel a teraz nie wiem co myslec

a jaki to jest htc sense? bo sense to jest z tego co pamiętam nakładka na androida a nie model telefonu

Gość ciwiklinska
no ja się zamierzam teraz powoli na jakiegoś smartfona..mój facet teraz kupił samsunga s plus i tez bateria tragedia... dlatego muszę to dobrze przemyśleć .. :] bo takiego g***ajak on sobie kupił to ja nie chcę ;]

instalowałaś na nim ostatnio jakieś programy? trzeba się liczyć z tym że smartfony trzeba często ładować. duży dotykowy ekran, procki powyżej 1GHz które są w stanie uciągnąc systemy, to wszystko ciągnie prąd. trzeba się też zastanowić czy na pewno się potrzebuje smartfona. bo jak nie chcesz przez niego przeglądać netu to w ogóle nie ma sensu posiadanie smartfona

Gość ciwiklinska
no właśnie dla netu chcę, tylko badam teraz taki żeby ta bateria nie aż tak często padała... tzn, nie potrzebuję jakiegoś super dobrego i nowego smartfona tylko takiego żeby bło czystko, widocznie i był net... no i ogólnie bardzo zależy mi na tej klawiaturze normalnej..zupełnie inaczej sie pisze smsy..a tak to odpisuje każdemu po 3 dniach nieraz bo nie chce mis ię klikać w tym gównie moim małym po kilka razy.. :/

Gość ciwiklinska jak chcesz
smartfona to musisz sie pogodzic z codziennym ładowaniem, nie ma innej opcji :D:D

Zwyczajnie nie potrzebujesz takiego telefonu , tylko chcesz byc modna i :classic_cool: :O

Gość ciwiklinska
pisałam po co chcę taki telefon i nie jestem modna,b o jakby była modna to już bym go miała i nie szukałabym czegoś odpowiedniego dla mnie tylko brała najlepszy jaki jest... :o moda..kooorwa..se modę znalazła... na smartfony..ja ciesz... potrzebuje tego do wygodnego pisania smsów i korzystania z neta podczas moich podróży w autobusie do siostry...

To sobie kup nokie e72. tez smartfon ale niedotykowy. Ze 3-4 dni normalnego znaczy delikatnego używania wytrzyma :classic_cool:

smartfony niedotykowe nie nadają się do netu. od razu zazanczam. musisz liczyć się z tym że większość przeciętnych smartfów na androidzie ma niskobudżetowe bebechy. a ten system jest knotem który wymaga wypasionego sprzętu aby działać normalnie. jeżeli zdecydujesz się na androida to bierz tylko modele z górnej półki bo reszta to padaka

Gość android to pradozerny
system i kazdy telefon bedzie chodził na baterii od rana do wieczora czy by kosztował 500 zł czy 2000.

problem z androidem nie jest jego bezpośrednia prądożerność. to jest po prostu źle napisany system który w dużym stopniu obciąża procesor źle zoptymalizowanymi obliczeniami. a procesor ciągnie prąd. ja mam androida od ponad roku i szczerze nie polecam. dałem za telefon 1400zł a chodzi jak wóz z weglem