Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 51 lat niestety

co sadzicie o 63 latku na partnera

Polecane posty

Gość mam 51 lat niestety

tak , jak w temacie . Jestem rozwiedziona od lat, nie ukladalo mi sie z potencjalnymi kandydatami, czas ucieka straszliwie, stara sie mnie poznac 63 latek z mama. Kulturalny i mily . Co robic? Czy tylko taki przedzial wiekowy dla mnie zostal. Bardzo prosze o opinie szczere , prawdziwe . Nie chcialabym wyzwisk slyszec, bo nie zasluzylam na nie . Slucham :-)

Gość WredottaWielka
z mamą??? a ile mama ma lat? to może on potrzebuje pielęgniarki do mamy? Zastanów się. :o

Gość Eleeena
hmmmmmm. Sluszna mysl kolezanki wyzej .

Gość takie tam duperele
Za stary, stanowczo! Jesteś aż tak zdesperowana??????

Gość mam 51 lat niestety
troche tak.Nie bede ukrywac, ze czas przecieka mi przez palce. Na 50 latke zwracaja glownie po 60 tce. Ale jestem taka smutna, tyle lat roznicy ?

Gość mam 51 lat niestety
chyba przespalam wiek zblizajacej sie 40 stki, kiedy zostalam sama

Gość otello z żerania
olej go, on chce pielęgniarki dla matki i dla siebie zadbaj o siebie i poflirtuj z młodszymi

Gość gwoli wyjasnienia...
co za idiotyczne pytanie? chodzi ci o wiek, czy co chcesz od nas uslyszec?

Gość takie tam duperele
Mam 44 lata, też jestem po rozwodzie i do głowy by mi nie przyszło brać się za 50-latka. Co innego starzeć się razem od 20 lat, co innego iść z takim na żywioł po 40-ce :) Każdy wiek ma swoje ograniczenia, samotność bywa bolesna ale desperacji nie popieram :)

Gość mam 51 lat niestety
droga kolezanko 44 letnia-posluchaj mnie i szybko zakrec sie , by zalozyc rodzine . Ja tak sobie lekcewazylam sprawe , myslac , ze mam duzo czasuuuuuuu. Nic bardziej zludnego. Czas w naszym wieku przyspiesza, obracajac wskazowki zegara , jak zwariowany. Praca, awanse kolejne , przyjacoiki samotne tez -bo jakie by inne byly sa zbyt skromne, by zrobic kobiete szczesliwa.

Gość pokina
po co Ci taki dziadek! Przeciez za 40-50latkami ogladaja sie rowiesnicy albo i mlodsi. No chyba,ze ten 63latek jest jakis wyjatkowy i super zadbany...

Gość mam 51 lat niestety
boje sie , ze 63 latek , to juz prostata, seksualnosc malenka, moze trzeba zamiast partnerki , robic za opiekunke . To mnie przeraza. Ale slowo-50 latka , nie interesuja sie rownolatkowie. A jestem naprawde babka do rzeczy jeszcze:-(

masz juz menopauze?

Gość takie tam duperele
Wiem o tym :) Niestety, nic na siłę. Od kilku lat żaden facet nie wywołał u mnie motyli w brzuchu, a ja bez tego ani rusz. Mam syna więc jakaś tam namiastka rodziny mi się ostała po burzliwym życiu w małżeńskim nieudanym stadle. Pogodziłam się z losem, skoro nie jest mi pisane życie we dwójkę. I tak uważam się za szczęściarę bo dostałam kilka wspaniałych prezentów od losu, podczas gdy inne mają facetów i wegetują w piekle...

Gość mam 51 lat niestety
tak -wkraczam juz duzymi krokami w menopauze -dla gwoli wyjasnienia :-)

Gość mam 51 lat niestety
to gdzie szukac w moim wieku panow? Na cmentarzu , czy w sadzie pod sala rozpraw rozwodowych? Tragedia normalnie :-(

Gość po ci taki dziadek?
co to pierdzi,beka,nie może spać,chrapie,ma prostatę i inne schorzenia uciekaj od dziadka,bo tylko poprawiasz mu jego ego,a ty dla siebie nic dziadek juz tylko zachowuje pozory,mowię ci to z doświadczenia

Gość proekozielona
stara baba a glupia, tak sobie mysle jak w tym wieku, niczym nastolatka mozna pytac o rade na kafe czy wypada byc mezczyzna o pare lat starszym? nie masz swojego rozumu?

wszystko zalezy od tego jakie masz oczekiwania czy potrzeby (w tym podeszlym juz poniekad wieku, hahaha, sorry) czy lubisz i oczekujesz duzo seksu, za wszystkie postne lata. czy raczej szukasz partnera do rozmowy, wspolnych podrozy, ciekawych rozmow. A ta jego mama to jeszcze w dobrym stanie? Moze tak jak tu ktos pisal-szukaja oboje wspolnej pielegniarki. Jest to zawsze ryzyko. i nie chodzi o te roznice wieku, ale glownie o to, ze jestescie juz oboje bardziej niz dorosli i faktycznie jest to okres gdzie zaczynaja sie juz choroby i niedomagania. zyskasz jedno, stracisz drugie. summa summarum, mlodszy bylby lepszy (sic!)

Gość mam 51 lat niestety
moj rozum mowi- uciekaj . Jednak chcialam zapytac o zdanie innych tu. Jestem po prostu ciekawa. Glupia -chyba nie . Radze sobie w zyciu przeciez , w osobistym -fakt kiepsko .

Gość a ty powyżej to mądra
smarkulo. Zależy jakie 63 lata, np Kaczyńskiego Jarosława, to wybacz i odpusć sobie starego pryka

Gość janisowa tez kole 50 tki
ale czy mu stawa czy tylko drga bo ja sobie życia bez sprzętu nie wyobrażam?

Gość proekozielona
nie chce cie obrazac, moglabys byc moja mama chodzi mi o to, ze masz juz swoje doswiadczenia w zyciu i powinnas sama sprawdzic jakim ten Pan jest czlowiekiem, poznac go, przeciez potrzebujesz bliskiej osoby a ludzie z forum...no jak oni moga ci podpowiedziec czy masz sie z dana ososba spotykac czy nie jesli jedynym kryterium Twoich watpliwosci jest wiek. No ogarnij sie.

ciezko Ci radzic z pozycji mlodszej osoby, bo przeciez macie bagaz zyciowych doswiadczen duzo bogatszy i o wiele wiecej przemyslen. Jednak ja bym nie brnela w ten zwiazek, z tego co opisujesz facet z mamusia to jakos tak niemilo sie kojarzy :o moze na forach internetowych poszukaj kogos, kto bardziej Cie zainteresuje, zal straconego kolejnego czasu na kogos, kto ma byc tylko 'ZAMIAST' ....

Gość mam ... 51 lat niestety
jestem zdrowa , wysportowana kobieta, oczekiwalabym jeszcze seksu , choc pewnie powiecie, ze powinnam juz nic nie oczekiwac, bo wieko trumny o mnie sie upomina :-P

Gość mam ... 51 lat niestety
ktos mi zahaslowal nika , ale co tam Pielegniarka nie chce byc, bo pracuje w sluzbie zdrowia. Ja decyzje sama podejme , ale jestem ciekawa , czy tez podobnie uwazacie do mnie. Nie sadzcie, ze w wieku 51 lat, wszystkie rozumy sie pozjadalo :-D

Gość maru
Powiem tak: 63 lata to już koronkę klepać....sorry...nawet jeśli wygląd jest jako-taki cała reszta już do lamusa..

Gość proekozielona
a widzialas serial Przepis na zycie, tam fajnie ludzie po 50 romansowali ;)