Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

ale lipa seks itd

Polecane posty

Gość malska

zrobilam z siebie kompletna idiotke przed bylym wczoraj mialam randke z pewnym facetem liczylam na fajny seks ale facet doszedl przy robieniu loda i zostalam z niczym dzis mialam straszne cisnienie na seks a wczoraj odezwal sie do mnie byly chcial sie spotkac na piwo najpierw odmowilam powiedzialam ze nie mam czasu ale pozniej napislam ze jednak bym mogla dzis powiedzial ze jest umowiony i nie da rady a ja glupia napisalam ze chce sie z nim seksic i mam ochote na niego odpisal mi'' ze to nie jest raczej dobry pomysl'' ale lipa co? on juz mnie nie chce na dobre ?

Gość dsdasda
Skad jestes?

Gość malska
z daleka

Gość malska
zrobilam z siebie idiotke? jak facet odmiawia dziewczynie bylej '' mowiac to nie jest dobry pomysl'' to co ma na mysli?

Gość no lipa jak ch...
łooo skąd się biorą takie laski?:D zero szacunku do siebie i płaszczenie się przed byłymi :D

Gość dsdasda
nie badz taka, powiedz, a ile masz lat?

Gość no i dobrze bd.
heheh a co on jednorazowy jest hehehe:D

Gość blue lagoon.....
no lipa i nie dziwne. Skoro tak z marszu masz randki z lodem a facet nie daje rady znów się podnieść, to już następny faul. Byłemu się nie dziwię. Coś było na rzeczy a skoro ciągniesz do byłego, to jeszcze gorzej. Jakoś tak rozpaczliwie szukasz wyjścia z sytuacji albo tylko seks cie interesuje

nie martw się ja zrobiłam podobnie :D lipa straszna...pozniej się śmiałam sama z siebie co mnie napadło a on to rozpowiedziała swoim kolegom ...eheeee nie warto się poniżać

Gość malska
z bylym przespalismy sie jakos miesiac po rozstaniu i bylo ok fajnie i tyle bez problemow teraz juz mija 3 misiac i mnie naszlo na sam seks a on '' ze to nie jest dobry pomysl'' dlaczego? przeciez moglismy sie dobrze zabawic i tyle ja wracac do niego nie chce a on nagle taki kurde rozwazny a o tym kolesiu z ktorym mialam randke on nie wie a koles doszedl po lodzie pozniej znow mu stanal ale bidaczek przez gumke juz tak nie czul i bach

Gość zastanawiajaca sie.
to tylko zwykla ochota na seks;/ A nie plaszczenie sie przed bylymi. Tyle ze facet bierze co mu pierwsze wpadnie, a kobieta przynajmniej bierze to co sie jej podoba.

Gość dsdasda
Tyle ze facet bierze co mu pierwsze wpadnie, a kobieta przynajmniej bierze to co sie jej podoba. hahaah co za bredni, chcoiazby tent temat pokazuje ze tka nie jest

Gość malska
o wlasnie tak to zwykla ochota na seks a ze wczoraj mi seks nie wyszedl bo zrobilam kolesiowi glebokie gardlo a on ze juz dochodzi to sooryy nakrecona jestem do dzis a seks uwielbiam stwierdzilam jestem wolna dorosla nie robie nic zlego tylko ze nie widze potencjalu w tym ktory tak szybko doszedl dlatego nasteony na liscie byl byly przynajmniej sprawdzony

Gość malska
ten ktory tak doszedl szybko to facet z ktorym sie spotykam od miesiaca a nie pierwszy lepszy

Gość ddssdsd
To ze szybko doszedl nie oznacza ze bedzie slabym kochankiem, za szybko skreslasz faceta

Gość malska
nie ten level serio jak on mi mowi ze glebokiego gardla nigby nie mial robionego:) ja mam wymagania lubie ostry seks a tu nie widze potencjalu niestety on chodzi w skowronkach caly dzwoni do mnie i kolacje organizuje matko boska a ja chce sie dymac z bylym bo to z nim bylo dobre ale byly niestety stwierdzil '' przepraszam nie sadze ze to dobry pomysl''

Gość ddsdsdsdsds
nie wiesz czy nie ten level bo go nie sprawdzilas jeszcze

Gość malska
widze uwierz mi w dotyku itd no mogl byc zdziowony bo sie umowilismy u mnie a ja w seksownych ciuszkch leze na lozku to chlopaka zatkalo opewnie

Gość ddsdsdsdsds
to nie po widzeniu sie ocenia tylko po czynach

Gość ddsdsdsdsds
ile masz lat tak w ogole, zaciekawilas mnie

Gość malska
no mowie czyny nawet za wlosy nie umie dobrze pociagnac i przydusic no i seksu analnego nie uprawial czesto dla mnie to go skresla bo ja uwielbiam matko boska chce sie bzykac z bylym ej a co powiedz na ta jego odpowiedz? ze to nie jest dobry pomysl o co mu biega

Gość malska
27

Gość ddsdsdsdsds
mam ochote na Ciebie, mam tyle samo lat jego odpowiedz oznacza ze on nie chce sie kochac z Toba, bo uwaza ze to moze sie zle skonczyc, ze do niczego nie doprowadzi, ze to nie ma sensu

Gość malska
dlaczego ma sie zle skonczyc? skoro ja chce tylko seksu nic wiecej to do niczego ma nie prowadzic ja chce sie tylko pobzykac

Gość malska
to skoro nie jestesmy razem nie kocha mnie to dla niego problem mnie bzyknac?

Gość ddsdsdsdsds
problem, bo moze sie znowu zakochac w Tobie przez ten seks, facet nie chce ryzykowac, moze kogos ma i nie chce zdradzac z Toba

Gość malska
nie ma wem to ze nie ma powiedzialby jak to zakochac jak to on mnie zostawil i mowi ze nie kocha

Gość malska
a skąd moga być takie idiotki jak ja, jesli nie z warszawy

Gość ddsdsdsdsds
teraz Cie nie kocha, ale jak zaczniecie sie byzkac to znowu moze sie w Tobie zakochac, tak samo jak Ty w nim

Gość intelekt w cenie
malska dlaczego ma sie zle skonczyc? skoro ja chce tylko seksu nic wiecej to do niczego ma nie prowadzic ja chce sie tylko pobzykac tylko seksu? a co to on to męska dziwka do zapokojenia jakieś byłej szmatki? ty juz byłaś,on ma inny obiekt,to proste ale szmata,prosi go na seks