Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

ale lipa seks itd

Polecane posty

Gość intelekt w cenie
a może wrocił do żony? cha cha cha

Gość ggg5
ja cie bzykne jak jestes ze szczecina

Gość malska
nie prawda bo bzyknelismy sie w litopadzie i nic ja zero ruchu w kierunku powrotu do niego zadnych zali pretensji

Gość intelekt w cenie
agencja w moim mieście poszukuje call-girl-

Gość ddsdsdsdsds
moze jestes slaba w lozku i sie nie chce kochac z Toba

Gość malska
zazdosnice sie uaktywnily nie meska dziwka z niego mam ochote tyle dziewczyny na bank nie ma znam go:)

Gość ddsdsdsdsds
ale czegoi mamy Ci zazdroscic? tego ze nie masz seksu? hehe

Gość malska
slaba? hmmm mysle ze nie:)

Gość babo miej szacunek do siebie
ze takie kurwiszony jeszcze mają czelność żalić się na forum? szmata szuka frajera

Gość malska
ehhh osadzacie ato wszystko ludzkie jest caly czas sypialam tylko beda w zwiazku a teraz stiwerdzilam nie mam jedno zycie i jak mi sie facet podoba to czemu nie oczywiscie musze sie z nim spotykac ale nie musi byc to powazny zwiazek ale juz jestem szmata a jak facet chce sie przespac ze swoja byla to szmata nie jest

Gość malska
hahahaha jestem prosta tutka:)))))))))))0

Gość ddsdsdsdsds
skad jestees? z Wawy? a nie lepiej bedzie jak sobie znajdziesz faceta i to z nim sie bedziesz kochala a nie z ex

Gość malska
no spotykam sie z tym co wczoraj doszedl przy glebokim gardle ale on juz mnie nie interesuje a seksu chce teraz zaraz wiec byly jest do tego idealny.:) tak z wawy jestem

być może problem tkwi w tym ze byly nie chce z tobą utrzymwać kontaktów nawet tych 'blizszych'.chcial sie spotkac na piwo zeby pogadac,a nie od razu cie bzyknąć.zle go zrozumialas i za bardzo sie rozszalalas.daj sobie z nim spokoj nie roztrząsaj gojacych sie ran,byc moze on w tobie widzial kiedys kobiete swojego życia,a ty w nim tylko seks...zastanow sie moze warto dac mu spokoj a po potrzeby chodzic do kogo innego.pozdrawiam

Gość ddsdsdsdsds
nie zawsze ma sie tego co sie chce, na seks trzeba sobie zasluzyc, ty nie zasluzylas i musisz sie z tym pogodzic

Gość ddsdsdsdsds
malska, jaka jest twoja ulubiona pozycja?. od tylu?

Gość malska
on kobiete swojego zycia? on mnie nie kochal on mnie zostawil ale po rostaniu caly czas ma ze mna kontakt ostatnio pojawily sie zale ze ja go kocham tylko mam siebie nie oszukiwac ze teskni a pozniej ze nie teskni ciagle wracal do tematu nas teraz nie bylo go 2 tygodnie nie widzielismy sie i chcial zaraz po powrocie sie ze mna zobaczyc olalam go dzis napisalam ze nie mam czasu sie spotkac a pozniej ze jednak dzis mam czas i moglibysmy sie ze soba bzyknac zle zrobilam?

Gość malska
zasluzyc? nie musialam zaslugiwac kurcze moglam isc na to piwo i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinie

Gość Ram pam pam
To jest dowód że kobiety mózg mają w cipie

Gość latwa jestes pewnie
szybko mu sie oddalas

Gość malska
tak dzis rozum mam w cipie

Gość ddsdsdsdsds
jaka jest twoja ulubiona pozycja

Gość malska
komu szybko? bylemu? hehe dobre jak facet sypia ze swoja byla wykorzystuje ja to nie jest szmata ale jak kobieta chce tego to juz jest kurwa jestem kobieta mam swoje potrzeby nie wstycdze sie o tym mowic chce by byly mnie bzyknal i tyle gdyby wczoraj udal sie seks z tym z ktorym obecnie sie spotykam olalabym go pewnie a ze tak nie bylo to chce jego ale widze ze tu same cnotki ktore tylko po bozemu po ciamku to robia raz do roku

Gość ddsdsdsdsds
masz swoje potrzeby ale zrozum ze ex to nie jest ktos od spelniania twoich prosby zachcianek, tak dobrze to nie ma chce Ci sie seksu a nie masz faceta, to twoj problem, bylemu daj spokoj

Gość malska
wczesniej chcial

nie przesadzajcie,dziewczyna ma potzebe i tyle,a ze jakis gosc jej nie dogodzil bo sie szybko spuścil to niestety ochota jeszcze bardziej wzrosla,a ma chec na bylego bo on jest wypróbowany i zapewne jeszcze problem tkwi w tym ze go kocha. Ale to nie znaczy wcale ze jest pierwsza lepszą k****wą,nie przesadzajcie,przeciez potrzeba seksu to rzecz normalna kazdy ja ma,wiec nie rozmumiem czemu ją tak bluzgacie.

Gość malska
co mogl sie obrazil ze najpierw normalnie spotkac sie nie chcialam ale na seks to znalazlabym czas?

Gość ddsdsdsdsds
owszem, kazdy ma potrzebe seksu ale nie kazdy sie puszcza...