Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObcaWeWlasnymMieszkaniu

Mam dosyc! Pomozcie!

Polecane posty

Ojciec mojego meza jest kierowca tira. Ale jak juz zjedzie z trasy to jest u nas doslownie codziennie. Czuje sie wtedy nieswojo. Nie moge ogladnac filmu ktory ogladam codziennie i maz o tym wie bo tesc chce ogladac co innego. Zaglada mi do lodowki,mowi co mam robic,czym karmic rocznego synka. Maz nie widzi w tym nic zlego i jak probuje mu wytlumaczyc zeby w delikatny sposob dal tesciowi do zrozunienia ze nie zyczymy sobie takich czestych wizyt to sie obraza i bierze strone swojego ojca. Rece mi juz opadaja. Jestem ta sytuacja psychicznie zmeczona:-( co mam robic? Jak sie zachowywac?:-( doradzcie cos bo naprawde zwariuje:-(

Jest tu ktos?

Gość różowa pomarańcza
twój teść zachowuje się gorzej niż niejedna teściowa:)

No wlasnie tez doszlam do tego wniosku.. Tyle ze to wcale mnie nie smieszy:-( boje sie ze przez jego zachowane ucierpi moje malzenstwo:-(

Gość różowa pomarańcza
no a tak wogóle to gdzie teściowa jak teściu przesiaduje u was?

Gość no właśnie, co w tym czasie
robi teściowa ? tak z ciekawości pytam

To jest zawila sytuacja. Od roku sa pokloceni..tzn rozmawiaja ze soba ale jakos tak na odwal sie. Tesciowa w tym czasie jest chyba w domu. Tam wogole panuja jakies dziwne zwyczaje typu kazdy sobie,kazdy sam. Obled jakis..:-/

Gość różowa pomarańcza
pogadaj z mężem jeszcze raz jak teścia w domu nie bedzie oczywiście,na spokojnie,powiedz że ty też chcesz mieć troche swobody we własnym domu i obejrzec to co ty chcesz,wogóle robic to na co masz ochote,bo to też twój dom nie tylko jego i że jego ojciec troche przesadza z tymi odwiedzinami,powiedz ze twoi rodzice was nie nachodzą i ty z teścia strony oczekiwałabys tego samego...

Gość maru
Wcale się nie dziwię ,że masz dosyć...Trzeba się zbuntować, powiedz teściowi,że Ty jesteś u siebie i masz teraz ochotę np.na obejrzenie tego programu ,a jemu jak się nie podoba to niech idzie do swojego domu. Niestety jak widzę mąż nie daje Ci wsparcia i na niego tu nie licz...Jak tak dalej pójdzie to oświadczysz mężowi ,że obaj niech się wyniosą ! Teściowa widocznie poznała się na mężulku i go odstawiła od wszystkiego. Jeśli nie tupniesz nogą to Ci wejdzie każdy na głowę we własnym mieszkaniu...

No ja pierdole:-/ teraz tez przyszedl bo akurat przypadkiem spotkli sie w kosciele:-/ nosz kurwa to juz jest bezczelne..dobrze wie ze mamy miec dzisiaj z mezem gosci:-/ nie jakas tam mpreza. Przyjaciel meza z dziewczyna przychodza. Zwykla posiadowka jakis drink winko itp.. Albo ja juz fiksuje albo bedzie tak jak przypuszczam i bd miec dodatkowego goscia w postaci tescia..:-/ no i dziewczyny co ja mam robic? Bo poki co maz mu herbatke robi a ja siedze na kafe i nie mam najmniejszej ochoty schodzic:-/:-(

Ja chyba zwariuje..:-/ albo pokloce sie z mezem na amen..:-/:-(

Gość różowa pomarańcza
zawołaj męża i mu przypomnij że goście do was przychodzą,może zapomniał??

Maz pamieta..nie zapomnial. Ale nie widzi w tym nic zlego..:-( szkoda tylko ze nie widzi ze przez to wszystko ja staje sie pomalu psychicznym wrakiem..bo ilez mozna?:-(

Gość różowa pomarańcza
bądź twarda!!nie dawaj sie!! w takim razie ja bym go zyebała ile wlezie i gówno by mnie obchodziło czy sie obrazi czy nie,ważne że bym miała jakiś czas spokój..powodzenia🖐️

Ale wtedy mam pewne ze maz bd zly i bedzie wielka awantura:-(