Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna Olcia

Już mam dość słuchania opowiesci mojeg faceta i jego brata o kolezankach z pracy

Polecane posty

Gość zazdrosna Olcia

Ludzie, dostane zaraz chyba kurwicy, do pewnego czasu znosiłam to cierpliwie, a bo to żarciki, to tylko praca srartatata......Mój związek, to związek na odległość, ja studiuje sobie w Polsce a mój facet pracuje w Niemczech, wyjechal tam z bratem, jego dziewczyną i rodzicami zanim bylismy razem. Jeżdze tam do niego, gdy tylko mam okazje, co ja się nasłucham jego wspaniałomyslny braciszek opowiada jakie to dziewczyny tam z nimi pracują, jakie piękne, bo to innych narodowosci, jakies piekne brunetki z Turcji, z pieknymi oczami, które przesyłaja codziennie serduszka, mam dość słuchania o jakiej boskiej ZU Mairze ( pisze jak słysze) jebanej mirandzie czy jak jej tam. Wszyscy się rzucili na niemiecką firme rosjanie, polacy turcy wszyscy tam mają niezłą zabawe a ja siedze i o niczym nie wiem jak to na pauzie uroczo czestuja sie ciasteczkami, nie jestem przewrażliwiona, nie naleze do zazdrosników ale mam dość achów i ochów na temat tych nieziemskich istot

Gość boska olga
A na Twoich studiach tacy faceci boscy ,zajebisci ,mmmm,jeden Cie podrywa w k.ólko,ma taki uśmiech zniewalający Adrian..:)

Gość ptasiek nastroszony
widać chłopaki pojechali w wielki świay i odkryli , że nie jesteś najpiękniejsza. prawda ich wyzwoliła

Gość zazdrosna Olcia
Już obrałam taką koncepcje co zakonczylo się jeszcze szybciej, niż zaczęło. Nie chce byc głupsza od nich a jego braciszek doprowadza mnie do szału, wręcz nienawidzimy się, nie pasuje do ich rodziny, jak to ostatnio stwierdził nie zauwazył,ze stałam za drzwiami

Gość 997 simian raticus 666
podnieciłem się....

Gość zazdrosna Olcia
Ptasiek-po prostu te piekne czarne rzęsy i skośne oczy są sliczne. Szwagrowi to chyba staje zanim cokolwiek powie o Zumairze. Sluchałam tego z przymrużeniem oka,ale teraz już nie daje rady, ostatnio jakas dama podeszła do mojego mena i mówi do niego: Herzen. Serduszka cisteczka oczywiscie najlepsze zyczenia swiateczne i czy nie chce przypadkiem wpasc na sylwestra, a on odpisał,ze jedzie do rodziny do Polski, wszystko przeczytałam w tel, wiem,ze moze chamsko ale zrobiłam to i wiem swoje

Gość mylitllepony^^
ja bym nie odnierala tel ani na necie nie pisała ;p potem bym powiedziala ze bylamna wyjezdzie z gr ze stusiow i o bozym siwecie zapomnialam bo tacy fajni ludzie z innych grup byli OH I KURWA AH

Gość zazdrosna Olcia
Jedzie do rodziny a nie do dziewczyny, niby głupi szczegól a mnie to boli. Własnie jest w pracy i na pewno wszyscy dobrze się bawią

daj znac braciom i kuzynom tych turczynek to skutecznie wybija temu braciszkowi twojego takie zarty i nieczyste mysli o ich siostrach ;)

Gość zazdrosna Olcia
Mychol- te dziewczyny mieszkają już na stałe w Niemczech, a przecież mój chłopak ma dziewczyne (smiesznie brzmi i bez sensownie ale chce to podkreslic) a jego braciszek tez i to od 4 lat. Jego brat to w ogóle jakiś ewenement od poczatku się nie lubimy, raz była taka sytuacja ze przyjechali do Polski na dłużej i jego brat miał do nas przyjechac do mojego domu rodzinnego, bo mój facet u mnie siedzial . O nawet opcji nie było nie zyjemy dobrze a on chce do mnie przyjechać, niech spierdala .