Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy73

Pierwszy seks z nową partnerką.

Polecane posty

Gość Francesca :)
Kolego, Ty jestes zestresowany to ona na pewno tez, wiec oboje zaczynacie z tego samego poziomu. Piszesz, ze zaprosila Cie na kolacje, wiec bedzie czas, zeby sie odstresowac, poczuc swobodniej... wyczujesz, czy nastroj sie robi do zabaw lozkowych czy raczej tylko w gre wchodzi rozmowa. Wydaje mi sie, ze jak po kolacji bedziecie siedziec razem, to pocalowac zawsze mozesz. Jak ona nie bedzie gotowa na wiecej, to da Ci znac. A pocalunek nic nie zepsuje, ze niby za szybko sie za nia zabierasz ;) (z kobiecego punktu widzenia) Powodzenia i sie tak nie denerwuj, wydaje mi sie, ze jak Twoja wybranka jest po przejsciach to ona Cie zrozumie, a co do kwestii lozkowych, czy robic minetke, czy nie robic, to nie ma co sie zastanawiac teraz, wyjdzie wszystko w praniu, wez jednak pod uwagę, ze juz nie jestescie w liceum, zeby sie bawic w petting ;P a nie kazda kobita lubi jak jej sie tam "grzebie" paluchem :D

Gość arleta\\\arleta
Uważasz że 35l liczy tylko na zapchanie cipki :o. Przecież najważniejszy jest dotyk, pieszczoty, gra wstępna. Pakowanie rąk w majtki?! Chyba żartujesz..

Gość Francesca :)
" 18:44 arleta\\\arleta Uważasz że 35l liczy tylko na zapchanie c*pki . Przecież najważniejszy jest dotyk, pieszczoty, gra wstępna. Pakowanie rąk w majtki?! Chyba żartujesz.." Zdecydowanie popieram!

Gość atanazy_k
no przecież napisałem - chyba facetowi 39l nie trzeba tłumaczyc, ile czasu głaskac, ile całowac itp - wyjdzie w praniu i co sie oburzasz na reke w majtkach - a jak inaczej sie "tam" dostac?

Gość Nowy73
Muszę zniknąć na chwile. Zaraz wracam. Piszcie nadal. Wydaje mi sie, ze generalnie wiem co zrobic, ale wole się upewnic co myślą inni.

Gość dfdffdfdfdfddddff
Jak on jej wpakuje ręke w spodnie to ona go kopnie w dupe.

Gość Dziewczyna Przed 30...
W sumie to wszystko wyżej już ktoś napisał. Patrz jej w oczy, zachowaj kontakt cielesny :) -nie siadaj za daleko. Popraw jej włosy, usmiechaj się, pocałuj. Gdy sie rozkręcicie, nie spiesz sie, zobaczysz czy ona chce seksu. Tylko naprawde nie wkładaj jej podczas pocałunku ręki w majtki, bo to jest fajne mając te naście lat... :D

Gość h5h54h5
ona nie pozwoli ci wlozyc brudnego kutasa do swojej cipki. zapomnij. zaprosila cie poprostu na kolacje a ty to mylnie odbieraz zboku

Gość onnnenka
Oczywiście. Ta go zaprosiła z grzecznosci na kolacje a ten zbok by już jej chuja wsadzał :D gdzie sie tacy rodzą

Gość Anony Mouse
Nie słuchaj nastolatek, które są oburzone sugestiami "wsadzania ręki w majtki". One nie mają pojęcia jak wygląda sytuacja z paniami po trzydziestce. Jeśli zaprosiła Cię na kolację, a w szczególności jeśli będzie wino, to wręcz nie możesz nic nie zrobić. Byłem w twojej sytuacji, miałem wątpliwości, to zostałem wprost nazwany "gejem". A ja myślałem, że jestem nachalny...

Gość Nowy73
Właśnie rozmawiałem z nią telefonicznie. Chyba nie jest tak źle jak myślałem. Trochę sobie pogadaliśmy i ona sama coś zasugerowała, że może zostanę dłużej (czytaj na noc). Trochę mi ulzyło. Postaram się być naturalny. Teraz już wiem, że oboje chcemy tego samego. A reszta to juz samo wyjdzie. Dzięki wszystkim za rady. :-)

Gość Nowy73
Minął weekend. Mogę tylko powiedziec, ze byl seks i byyło super. Niepotrzebnie się przejmowałem.

Gość atanazy_k
no i świetnie :)