Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrykumpelll

Mój kumpel stał się pantoflarzem! Co mam zrobić? :(

Polecane posty

Gość dobrykumpelll

Chodzimy razem do klasy 3 gim. Znamy się od dziecka. Zawsze był spoko gościem, zawsze w nogę chętnie pograł itp.. Ale wszystko zmieniło się od wrześnie, kiedy zaczął chodzić z taką Pauliną... On jest w niej zakochany po uszy, a ona to perfidnie wykorzystuje :/ Każe mu robić wszystko, nosić torbę, zadania domowe, iść za nią z parasolką, kiedy pada deszcz, wyczyścić jej buty, kiedy są pobrudzone... Siedzą razem i on za nią pisze wszystkie notatki. Ostatnio słyszałem jak obgadywała go z koleżankami, jak był chory i nie było go szkole. Gadała, że to ciota i chodzi z nim tylko dlatego, że jej jest wygodnie tak... Jak to powiedziałem mojemu kumplowi, to mi nie uwierzył i powiedział, że już nie jesteśmy kumplami. Jak mu pomóc? ...

Gość ejjjjjjj
Zruchaj analnie Paulinę i mu powiedz żeby sprawdził jej anusa :)

Gość dobrykumpelll
Tylko poważnie odpowiedzi ej ;///

Gość katjuszk@
nie pomożesz.....sam się skapnie miłośc jest ślepa

Gość dobrykumpelll
Ale nie chce, żeby go jeszcze bardziej poniżała niż teraz...

Gość Upiiiiii
Możesz spróbować nagrać jakoś dyskretnie to jak ona mówi o nim :P Jak będzie go obgadywała :P Może uda się jakoś uchwycić np. na komórkę :) Najlepiej by było słychać i widać, że to ona :P Bo jak będzie sam dźwięk, to on może Ci nie uwierzyć :P Potem mu to pokarz :)

Gość dobrykumpelll
Ta, tylko ona to zrobiła, jak go nie było, a tylko raz go nie było w tym roku. Już nie wiem co mam robić.

Gość dziwne że nie widzi że ta pann
a go wykorzystuje... Chyba nic nie zdziałasz bez dowodu. Tak to jest jak się komuś powie często się sypie relacja. Mnie osobiście to dziwi, chciałabym, żeby mi przyjaciel powiedział, że mój chłopak jest nie w porządku w stosunku do mnie, ale widać nie wszyscy chcą wiedzieć. Wolą się oszukiwać. Jego wybór, że Ci nie wierzy, pewnie jest mocno zauroczony, może myśli sobie, że powiedziałeś mu to bo mu zazdrościsz dziewczyny... Życzę Ci, żeby kumpel przejrzał na oczy (co w końcu prędzej czy później nastąpi) i przyszedł do Ciebie z przeprosinami i powiedział: "sorry stary, wybacz mi, miałeś rację, a ja Ci nie wierzyłem". Pozdro.