Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnvbmbnghj

Jak powinna Waszym zdaniem wyglądać sukienka na studniówkę?

Polecane posty

Gość bnvbmbnghj

Bo ja mam dość zwykłą, przed kolano, bez żadnych dekoltów, falbanek, kokardek, tiulu, cekinów, zakładek itp. Ale niektóre moje koleżanki będą miały długie, czerwone suknie do ziemi pełne ozdób. Ja sobie nie wyobrażam ubrać się w coś takiego. A jakie Wy preferujecie sukienki? :) Tak z ciekawości pytam

Gość ja mialam czarna
ja miałam długą, ale też nie jakąś oczojebną. Czarną, długą, ale bardzo ładną:) taka bardziej wieczorowa, ale nie miala jakis cekinow i nie byla satynowa/

Gość 997 simian raticus 666
Studniówki w XXI wieku to teraz pijaństwo und ruchańsko and narkotyki!

Gość dwudziestka 20-20.
Ja miałam czarną, dopasowaną-satynową. Ładna była(przed kolana), była bez ramiączek. I do tego złote loooki:( ach ten czas zapierdala jak szalony :/

Gość mnmnmnm
Ja miałam ciemnozieloną, za kolano ale moje niektóre koleżanki miały normalnie suknie balowe, były paskudne :O

Gość hfgj
ja miałam do kolan całą w brokacie ;)

Gość fgdfgdfsgdf
Cała cekinowa jest fajna:) na topie teraz

Gość patriszia64363gdgg
nie uwazacie, ze cala w brokacie lub cekinach jest nie na miejscu?

Studniówka to szczególna impreza a nie zwykła przytupajka czy dyskoteka Ma być elegancko i skromnie Teraz panuje moda na sukienki typowo dyskotekowe - krótkie,dupa prawie na wierzchu, satyna, cekiny - jak na ruskie wesele

Gość bnvbmbnghj
No właśnie wiem, że parę moich znajomych będzie wyglądać jak z wiejskiego wesela a ja przy nich jak jakaś bizneswoman :P A jak chodziłam po sklepach to te sukienki jakościowo nadawały się na ścierki do podłogi a ceny powyżej 150zł. W dodatku wszystkie świecące i tandetne. :o

Gość wertterka
U mnie na studniówce jedna miała podobną do tej ze zdjęcia. Cała klasa się z niej śmiała za plecami :o

Ja miałam prosty, czerwony gorset bez ozdób i długą do ziemi czarną spódnicę. Krótkich nie noszę, więc taka nie wchodziła w grę.

Gość assdffgh
Teraz to sukienki są beznadziejne i do dupy a licealistki wyglądają jak z pod latarni... :o

Gość Ugandaaaa
Krótkie są lepsze

Ważne by wiedziec jak się stosownie ubrać Niestety większość nastolatek nie ma gustu KAŻDA sukienka ma być mega krótka A to niestety nie na stodniówkę

Nałożyć na studniówkę kieckę z mega dekoltem, świecącą a do tego krótką jak koszula to tak jakby na pogrzeb nałożyć strój kąpielowy - nie ta okazja nie ten styl

ja na woja studniowke rok czy 2 lata temu mailam krotka kiecke przed kolana z dekoldem. 5% dziewczyn tylko mialo dlugie i to byly takie grube brzydkie w wiekszosci zeby jak najwiecej zakryc. reszta miala krotkie i nikt na nikogo nie patrzyl jak na dziwke. po prostu puki mamy zgrabne nogi to trzeba je pokazywac dlatego na swoj slub tez planuje sukienke przed kolano. jak bede miala nadwage zylaki itd to wtedy bede sie ukrywala pod worami nikt tu nie mowi o kieckach ala koszulka czy tunika spod ktorych caladupa wychodzi i suty ale normalne dziewczece kobiece dopasowane sukienki przed kolano z delikatnym dekoldem

wiem ze robie nledy ale nie ptzre na to co pisze i tak wychodzi czasem

no to przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie. Jak nie potrafisz pisać nie patrząc co robisz, to tego nie rób BTW. Każdy ma taką wymarzoną sukienkę na jaki ma gust, więc taka dyskusja jest troszkę bez sensu

to tylko glupie forum wiec pisze szybko i byla jak bo szkoda czasu na staranne pisacnie tutajk

Gość bnvbmbnghj
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Zadałam pytanie jak powinna według odpowiadającego wyglądać sukienka właśnie dlatego, że każdy ma inny gust. Chciałam wiedzieć jakie ludzie mają gusta i co im się podoba z ciekawości. Rozumiem, że Ty z nikim nie dyskutujesz na temat muzyki/jedzenia/sztuki/ubrań/makijażu i tak dalej, bo przecież każdy lubi co innego?

Gość qwqwqwqw
A ja myślę, że studniówka jest raz w życiu i można zaszaleć i się ubrać jak na prawdziwy bal

Gość Tunina7990
ja na swojej studniówce 3 lata temu mialam czarną sukienkę do kolan mocno rozkloszowaną, góra była na szyje, z dekoltem. do tego włosy lekko nakręcone i podpięte z jednej strony, buty na niewysokim obcasie takim z 6cm typu open toe też czarne, srebrną bransoletkę i kolczyki. Wyglądałam ładnie ale skromnie, nie miałam żadnych brokatów, cekinów itp. Dziewczyny były ubrane różnie. częsc miała krótkie sukienki, częsc długie, jedna miała podobną do ślubnej "rybki" tylko czerwoną, 2 dziewczyny przyszły w sukienkach całych w cekinach, 1 miała doczepione włosy co było widac, kilka miało tyłki ma wierzchu. naprawdę róznie

Gość albuquerqueth
Najlepszę są proste i skromne a nie jak te wszystkie idiotki jak prostytutki wyglądają

Gość a mnie rozwalają
odpicfowane peezdusie co sie blyszczą jak psu jajca, wieśniary