Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksoralny

seks oralny w ciazy niebezpieczny?

Polecane posty

Gość seksoralny

czy uprawialyscie seks oralny w czasie ciazy? Ja jestem w 15 tyg i uprawialam tak, że partner robil mi dobrze językiem, ale przeczytalam gdzies, że jest tomniebezpieczne, bo partner przez to moze wpuscic powietrze i może umrzeć i matka i dziecko i tera sie boję.czy uprawialyscie taki seks? i o co chodzi z tym niebezpieczenstwem? przeciez nie dmuchal mi tam tylko stymulowal jezykiem,a podobno takie neibezpieczne

Gość iftyug
niebezpieczne bo zamiast dziecka urodzisz takiego napompowanego balonika z opon michelin

Gość qurrrrr
To on cię dmucha???

Gość seksoralny
książka pt: "w oczekiwaniu na dziecko" z roku 2004,u mnie rozdział siódmy , str 163: "oralne stymulowanie narządów płciowych jest bezpieczne w ciąży tak długo, jak długo twój partner uważa, by nie wprowadzić powietrza do pochwy.to bowiem mogłoby stwarzaćniebezpieczenstwo pzedostania sie powietrza do krwiobiegu, a w konsekwencji wystapienia zatorublokujacego naczynia krwionośne, co stanowi ŚMIERTELNE ZAGROŻENIE zarówno dla matki, ajk i dizecka" Tak więc nierozumiem takiego wysmiewania się, skoro sobie nie wymysliłam tego tylko to przeczytałam w tej książce, i myslałąm że znajdę poradE u doświadczonych troche bardziej koleżzanek. Przecież wiadomo , ze partner nie dmucha specjalnie podczs minety w pochwe partnerce, dlatego zastanowiło mnie to co napisane jest w tej książce.

Gość lelellkwikak
???????????????

Gość tera uwielbiam
słowo ''tera'' nie wiem ............ wiocha!

Gość ja bym wolala, zeby facet mial
ale podczas sosunku tez sie mnostwo powietrza do pochwy dostaje, a kochac sie mozna