Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

samotna

Polecane posty

właśnie w moim wieku nie znam wolnych ...zajęte nie chodzą już,bo dzieci mają

oj tak daleko,szkoda jak by było blizej bysmy razem mogły wychodzic do klubów...

przecież piszę Rzeczywiście mam się uśmiechać do faceta jak mi się podoba Nie pomyśli,ta myśli że jest fajna i mnie podrywa ...niech się ogarnie

no a dlaczego mówisz, że przez portale się jeszcze bardziej przygnębiasz?przeciez tam mozna wybierać i jest dosc duzo mezczyzn

byłam na paru takich spotkaniach Po pierwsze,moja wyobraznia kreuje sobie sama zazwyczaj tego kogoś Na spotkanie po pierwsze przychodzą faceci inaczej wygladający jak na zdjęciach,nie wiem jak oni to robią,ze na zdjęciu wyglądają dobrze,a w rzeczywistości masakra Nie ma tego czegoś zawsze A ja się gubię już w takich spotkaniach,czuję że szukam na siłę ... Wolę kogoś poznawać w realu,nie nadaję się na takie poznania

Gość twisterr
Za duze cisnienie i kiepskie wybory wczesniej. A zeby oddawac zycie za kogos, to juz trzeba byc max dojrzalym albo bujac w oblokach. Nie wiadomo do konca jak sie czlowiek zachowa w praktyce. Mniej egzaltacji i wiecej zycia, swiezosci, usmiechu adn dystansu

a moim kolezankom, aż dwie:) udało sie poznac na portalu swoich obecnych juz teraz narzeczonych.wiec moze szukaj dalej.ja tez mam ten problem co ty

da się To od tak nabyć Chyba nie,jeśli się nie ma takiego usposobienia,luzackiego nastawienia do życia A gdy ktoś czegoś bradzo chce,to obojętnie ile to kosztuje jak to smakuje i tak się chce Nie da się zawsze sobie wytłumaczyć ,że to bzdura,że to nie na naszą kieszeń,nie na nasze siły Serce chce i podpowiada że cierpi ,rozum mówi nie myśl,nic na siłę muru głową nie przeskoczysz DUPA (podsumowanie)

Gość _Nossi_
Też jestem b. samotna, tylko ze ja mam już 34 lata i jestem sama od kilkunastu, czyli właściwie od zawsze. Kiedy miałam 25 lat nie rozpaczałam jeszcze tak, jak Ty, bo byłam przekonana, ze cale zycie przede mną i kiedyś się to w końcu zmieni. Niestety zmieniło sie tylko na gorsze.

ach eskaeska mam nadzieje ze za rok juz bedzie inaczej. ja np próbuje na siłe sie zmienic,czesciej sie usmiechac i wogole..niech sobie kazdy mysli co chce...nie mozna wszystkiego analizować (a co on powie, pomysli).kochana powodzenia.pisz jak co, będe tu zaglądać:))

Jeśli się tylko zakocham kiedyś jeszcze,to na pewno oznajmię wam tu,wszem i wobec Wielkimi literami ze szczęścia :)

Przez te 4lata spotkałam 1facet który mi zawrócił w głowie Niestety nie wyszło nic między nami Poza tęsknotą,za tymi miłymi chwilami Teraz tak myślę ,ze jeśli znów zabiłoby mi serce do kogoś To bym na głowie ustała,aby tylko zadbać o to uczucie