Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30*****

Problem...

Polecane posty

Gość Ona30*****

Witajcie. Muszę się wyżalić. Jestem z kimś od 3 miesięcy. Bardzo mi na nim zależy. On powiedział mi, że mnie kocha. Wszystko pięknie, ładnie...do czasu. Niedawno mieliśmy okazję zostać sami, no i zaczęliśmy się dotykać, rozbierac. Niestety...jak zobaczyłam jego penisa, to się załamałam. Ma bardzo małego, około 8 cm, juz we wzwodzie...Przecież z seksu będą nici. Nie wiedziałam, jak mam zareagować. Widziałam, że było mu głupio, ale starałam się nie pokazać mojego zaskoczenia na minus, żeby nie było mu przykro. Co ja mam zrobić? Zależy mi na nim, ale przecież ja go w ogóle nie będę czuła. Mam go zostawić? Nie chcę... Przepraszam, że piszę to tu, ale na erotycznym cisza.

no coz jak Ci na nim zalezy to przedzierżysz :-) a zresztą powiedział Ci że Cie kocha....

Gość tlusta swinia.
no ale jak to, to nie doszlo miedzy wami do sexu wtedy??? moze sporobujcie raz nie skreslaj go , jak nie wyjdzie to wtedy sie zastanowisz czy wart o w tym tkwic :)

Gość mercedesa
a robiliście to już ? A może akurat będzie bosko ?

Gość Ona30*****
No nie doszło. Bo się wykręciłam. Tak sobie myślę, że chyba musi mieć do mnie duże zaufanie, skoro nie wstydził się mnie... Jak już zaczęło się układać, znowu się zakochałam, to taka "niespodzianka". Jak pech, to pech....

Gość Ona30*****
rentajo: hehe :D Ech...

Gość tlusta swinia.
rentajo haha co pewnie masz takiego malego dlatego tak glupio gadasz prawiku

Gość Słuchajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja sie kochalam z takim co małego tzn. krótkiego ale za to jaki gruby :D było cały czas mi bosko............... z żadnym innym mi tak nie było dobrze! ;)