Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herbata z kroplą deszczu

Chłopak i jego koledzy

Polecane posty

Dlaczego faceci inaczej zachowują się przy kobiecie, a inaczej przy kolegach?

Gość Adonis-88
przy kobiecie to chcą pokazać się jacy są dobrze wychowani, a przy kolegach to wolna amerykanka

Gość sdfgvkobmd
kazdy przy kims innym zachowuje sie inaczej.... dziewczyny tez inaczej sie zachowują przy kolezance, przyjaciolce , koledze czy chlopaku .....

Zauważyłam właśnie. Otóż niedawno poznałam pewnego chłopaka. Jest ode mnie o dwa lata młodszy, ale bardzo mi się spodobał od samego początku i chyba wzajemnie. Ujał mnie sobą - taki nieśmiały, dobrze wychowany mężczyzna, nie pali, nie przeklina, nie upija się, elokwentny, dużo czyta - tak go odbierałam na początku. Niestety wystarczyło, że zobaczyłam go z kolegami i oczywiście czar prysł. Mój luby pod wpływem kumpli staje się wredny, wulgarnie się wyraża i jego szacunek do kobiet gdzieś znika. Staje się kimś kim nie jest... i przykre to jest, kurde.

Gość Adonis-88
To wszystko zależy od towarzystwa mam kolegów z którymi klnę ile się da i mam takich co można z nimi normalnie pogadać i w każdej sytuacji na nich liczyć

Jasne, ale on zachowuje się w gronie kolegów strasznie niedojrzale, tak jakby nie miał własnego zdania i chciał się przypodobać. Zauważyłam też, że on bardzo walczy o tę męską sympatię - ciągle dzwoni do tych kolegów, naśladuje ich styl bycia.

Mnie też się zdarza poprzeklinać, ale on tak mówi specjalnie, żeby pokazać, jaki jest chamski i wredny. W necie zresztą też nie próżnuje - w realu nieśmiały, a na swoim profilu prostacki i niemiły... Zawiodłam się :(