Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

Przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Gość Zdecydowani33
Cześć wszystkim..Szukamy Pana do Trójkąta. Zainteresowanych prosimy o kontakt na stronie www : Tutaj jest link !! http://dl4.pl/31122011sylwester !! Tam znajdziecie galerie naszych zdjęć oraz E-meil kontaktowy.

Gość dementuje pletełe
Jem stolec mojego ojca na kolację, stolec mojej matki na śniadanie , mam nawet stolcowe łóżko bo jestem niedorobionym kateferianinem z zespołem rozmnożenia osobowości na dodatek koledzy posuwają mnie dupe

Gość rozweselona glupotami
przy radosnym, porannym ćwierkaniu ptaszków, zajadam się kupami żurów, leżącymi za krzakami w osiedlowym parku

Gość dementuje pletełe
i co analfabeto pomarańczowa :D tata cie na ulice wystawiał zamiast wysyłać do szkoły:D "żurów" żulon to liżesz dupy taki twój zawód ktoś to musi robić

nie jestem taka wspaniała jeśli mnie zostawił facet a czysto musi być nie lubię bałaganu

wiesz co chyba wezmę misia i pójdę spać nie lubię tego misia bo to od niego dostałam najchętniej bym go wyrzuciła ale nie mogę bo sama w tym dużym łóżku nie zasnę

to piękna mnie widzisz wiesz co chyba kupie sobie łóżko a to wyrzucę kupie sobie takie zwykle

Gość do nulka22
@ 23:57 nulka22 wiesz co chyba wezmę misia i pójdę spać nie lubię tego misia bo to od niego dostałam najchętniej bym go wyrzuciła ale nie mogę bo sama w tym dużym łóżku nie zasnę to ty tym misiem? http://0.static.funpic.hu/files/pics/00030/00030017.jpg 🖐️ :D

mi się już chyba nie przyda to co przemcio chcesz go może tobie się kiedyś przyda

Gość do nulka22
@ " 00:09 nulka22 ale ja nie wiem czy będę w stanie kochać kogoś" zawsze możesz do agencji iść pracować z klientem a w wolnych chwilach na rurze aerobik ćwiczyć

wiesz będę uciekać jestem już zmęczona może jutro tu wpadnę słodkich snów buźka : *

Gość do nulka22
@ " 00:12 nulka22 bo czego już tu nie wymyślą nawet misia atakują " to nie był atak na misia to była podpowiedz jak go spożytkować