Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

Przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Skorzystałem z okazji ze mamy święto i spotkałem sie z klientem bo w tygodniu to raczej nie miałbym czasu

bo tobie nie chodzi o łóżko nie znasz mnie a bronisz i podnosisz na duchu martwisz się o mnie

wiesz ciężko mi było ostatnio u tego lekarza wszystkie kobiety tam były z mężami lub chłopakami a ja sama :(

Bo tak na prawde to az mnie korci by cie poznać zobaczyc ale po co nie wazne jak wyglądasz wazne ze jestes soba a po sposobie twoich wypowiedzi widać ze nie szukasz jelenia jak to wszyscy myślą po prostu jestes spoko i tyle a ze stalo sie jak sie stalo na pewno cie nie skreśla nie u mnie

no następna wizyta pod koniec mies. termin mam tak końcem sierpnia początek wrześni

wizytę mam następna 25 stycznia jak się nie mylę a termin porodu koniec sierpnia początek września

jesteś ciekaw jak wyglądam brunetka jestem 174 cm wzrostu 58 kg zielone oczy a ty ?

Wiesz co ja to bym Ci naj lepiej wyslal foto ale nie tu tylko daj mi znac co i jak zreszta dam Ci numer na @ to sie jakos zdzwonimy a swoja droga ciekaw jestem jakie beda komentarze jak ktos to przeczyta:)

oj oj mam gorączkę a jutro mam tyle roboty cieknie mi z nosa już drugi dzień chyba mnie dopadło

Gość dementujeme pletełe
20:47 [zgłoś do usunięcia] nulka22 rozmiar d 166cm 61 kg trzeba po chodzić troszkę

to było do picu co na to powiecie a wy tam się pruszczaliście po śmiałam się trochę

Gość rozweselona glupotami
dementujeme pletełe dementujesz, idioto tu wszystko można pisać detektywie od siedmiiu boleści

Gość rozweselona glupotami
latam nago po lesie przy świetle księżyca i zbieram zajęcze bobki

no to fajna masz wagę i wzrost nie musisz ćwiczyć nie to co ja musze bo w pracy musze mieć figurę i odpowiednia wagę a co do pracy mam jutro dużo roboty zakupy musze zrobić mieszkanie po sprzątać i okna umyć nie mogę jutro być chora