Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

Przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Gość nulka22 ma ekstra bajerkę
dobry ten link kręci swoje lody stara raszpla ale Przemcia już po jajtzah posmyrała :D :D :D takie te pasztety z kafeterii są jak nie pedał to wieloryb w najlepszym przypadku gimsraka :D :D :D ))))))))) dobra robota 🖐️

Gość Opowiedz ze szczegółami
Takich temate jest więcej :D Laska ma chyba rozczworzenie jaźni :D 🖐️

wcale bym się nie śmiał jak by poprosiła Przemcia przed przyjazdem do Bielska o wygolenie rowa tak na wszelki wypadek :D skąd my to znamy :D :D :D

siema Przemcio 🖐️ jestem :D

śniłem ci się? :O będę twoim koszmarem! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość DOdo nulka22
I co cieciu dobrą miałeś zabawę, twoja matka chyba dorabia w burdelu u turasa i takiego małego zjeba jej zrobili:D:D podczas orgii twój TATA to jeden z dziesięciu dlatego masz takie kompleksy, na dodatek tylku tu bez strachu tak cwaniaczysz. śmieciu bo realnie za takie teksty do kobiety przy facecie masz obity ryj psie

Gość Jak przyjebanym trzeba być by
nie wiedzieć nie znać kogoś a pierdolić ploty:D:D nosz kurwa :D:D rzucacie teksty pedały o jeleniach a wam tylko zajebać kopa w ryj jebani zdesperowani idioci. co zabawę bawi was rzucanie tekstów frajerzy to może ze mna sie pobawicie:D:D zaraz będą podszywy pod moja pomarańcze:D

Gość ee przecież oni oboje siebie
warci , ten przemcio też jakiś dziwny, może to jakiś zbok albo psychol ... ja bym się bała spotykać z kimś takim . dziewczyna może sobie jaja . Tutaj więcej idiotów co osądzają i walą konia pod jotpegi.

Gość nie bądz frajerem
[zgłoś do usunięcia] nulka22 mój maż ma ciepły obiad każdy dzień kawę przed praca na stole sex kiedy chce a ciągle mu źle miłości daje mu tyle ile moje serce zmieści To zakłamana idiotka mężatka, mitomanka, chora psychiccznie wariatka

Gość A ja twierdze
Że za ok 3 tyg będzie tu kłamać jaka to biedna, że facet ją zestresował ona musiała dżwigać i poroniła. To chora psychicznie dziewczyna, troll, lub mega przygłup. A to że ma męza mnie rozjebało :D Zakłamane gówno. Po co wkręca tego chłopaka?? :o

@ 15:55 A ja twierdze na O2 to normalka posiedzisz trochę popiszesz to zobaczysz często są to tzw ustawki modków z portalu [jest tego full] by zainteresować tematem innych lub nowych uczestników działu [nie twierdze że akurat w tym przypadku] i zwiększyć ruch [wykazać się w oczach zwierzchników] a przez to poprawić się w rankingach co przekłada się bezpośrednio na stawki od reklamodawców ! 🖐️ :classic_cool:

Gość DO Orgia erotyczna
Przemcioxxxx JESTEŚ DZIIIIWNYYY NAJPRAWDOPODOBNIEJ PSYCHICZNY JAKIŚ.. MIAŁEŚ DZIEWCZYNE A PÓZNIEJ JUŻ NIE.. NOŻ Ja pierdole biseksualny jesteś czy inny uj

Ja tak twierdze :D dlatego że w innych tematach opisuje sie zupełnie inaczej. Do tego ta blizniaczaciąża :classic_cool: w innym temacie, 2tyg rozpisuje się że ma męża i to taka cudowna miłość. Tu twierdzi że chłopaka itp To jedna wielka mitomania. A ty, jak dziecko we mgle...

Czyli co jesli ktos chce odpocząć od związków i nie ma laski znaczy ze dziwny? Połowa tych tematów to wielka sciema wiec moze po prostu jak ktos wspomniał jaja sobie robi z tych co teraz tak sie burza kto jak kto ale jak ktos stwierdził mam blisko wiec wystarczy pod jechac i sprawdzić wiarygodność byc moze juz to zrobilem i jestem pewien ze nie ściemnia brał to ktos pod uwage

Ja nie pisze nic na twój temat bo cie nie znam, Ja mieszkam blisko bb i uwierz mi że nawet bym minuty z życia nie poswięciła na sprawdzanie takich bredni. I tak nie wierz że to sprawdziłeś, bo po jej tekstach widać że to jeden wielki troll

Mysle ze co pisze sie tu a co jest to 2inne sprawy. Moze jest cos nie tak ale ja daje i dalem jej szanse bedzie chciala skorzysta nie to trudno

To że ona daje tu upust mitomani nikomu nie szkodzi ( chyba że ktoś zabrnie w to dalej ). Dla mnie nie ma pół-prawdy. I takich ludzi staram sie omijać.

22:05 [zgłoś do usunięcia] nulka22 czasem mam ochotę go zdradzić żeby w końcu przejzal na oczy Pisze tu odnośnie swojego męża. :D a co tam, korzystaj z jednorazowego seksu

Wiez mi wiem co robie i na prawde sama werka moze doprowadzić do tego bym zmienił zdanie puki co chcialbym jej jakos pomoc bo nie zrobila mi nic zlego i choc ile tu ludzi tyle opini taka jest moja decyzja i zdanie na chwile obecna i raczej nie predko sie to zmieni

Nie ja nie chce żebyś zmienił zdanie!!!!. Ona da ci dupy, i albo mąż ją w nia kopnie, albo nie. Ty sobie pobzykasz. I komu to szkodzi;)

Przecież to nie ona ci coś da :) :) Nie rozumiesz? Ty ja bzykniesz, ona wzbudzi zazdrość w mężu ( mam nadzieje że nie stracisz uzębienia ) ona potrzebuje kutasa, a ty nic nie tracisz, chyba że jej mąż Ci przywali. I tyle

Być moze się myle, a co mozna myśleć gdy ona 2tyg pisze że chce wzbudzić zazdrość w mężu i ma zamiar go zdradzić. A tu takie pierdoły o ciąży i o tym że CHŁOPAK ja zostawił. Może sie puściła i zaszła :classic_cool: Miałam nie być wredna od nowego roku 😭 dlatego juz tu nien będe pisała :) bo sie nie powstrzymie, znasz moje zdanie ;D