Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

Przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Gość Wszyscy jesteście idiotami
:o:o czorni o pomorończowi :o:o

czorni I pomorończowi :o:o:o osz żol

Gość chciałaś napisać
Że jestej pojebana, zakłamana./ a ten to kurwa naiwny jak pojebany jakis. Dobrze nina napisała, mąż ci wpierdoli a suka bedzie radosna że ma branie. jaki pustak!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale co niby mam rozumieć ze co kazdy ma tu wiele do powiedzenia i ok niech mówi ale przy tym nie obrażając innych chyba na tym polega wolność slowa bo to co tu widać zakrawa na pomówienia i zniewagę w tym wypadku nulki

ludzie KUUUURWA jesteście niedoj3bani czy co???? jaką macie pewność że ktokolwiek tu na erotycznym pisze prawde??? :o:o odmóżdzeni desperaci :o

nie mam już ochoty tu przychodzic a po za tym nic od nikogo nie chce

Gość kskhhkhhjjhjhdjhsajsdddsa
:D :D hehehe Uważaj by cie nie wrobiła w alimenty, jeżeli jej ciąża to prawda

Powiem Ci tyle chcialas powiedziec gdybym to usłyszał od ciebie w oczy rozjebal bym Ci ten pryszczaty ryj ale to forum to lache kładę na twoje wypowiedzi

kskhhkhhjjhjhdjhsajsdddsa cipa ją swedzi Pomarańcze a sami skurwysyny korzystali byście jakby ją swędziała więc bez dziwek:) zjebane niewiniątka:D:D

Gość Pan Internet
I nic, podziwiamy twą tępotę :classic_cool:

Gość samo życie twarde aleprawdziwe
Czytając ten temat przypomniałem sobie pewną podobną historię z realu :D Była sobie para taki lekki karczek fan siłki i jego panna która na portalu poznała jakiegoś faceta i w wolnych chwilach sobie klikali aż nadarzyła się okazja spotkania w Realu bo panna w międzyczasie pokłóciła się ze swoim stałym Jeden drugi spacer i wylądowali u niej w mieszkaniu i małe bara bara akurat traf chciał ten pierwszy facet [drobny karczek] ze swoim kumplem w tym czasie przejeżdżał obok ww mieszkania zobaczył światło i mając jeszcze klucze postanowił wpaść pogadać do swojej byłej karczek z kumplem otwierają drzwi do mieszkania byłej i co widzą parkę w łóżku i teraz finał akcji w wykonaniu karczka z kolegą laska zalicza parę liści i milknie a facet mimo protestów zastaje ostro zerżnięty w anala na oczach laski i kumpla :D 🖐️

Wszystkie suki siebie warte ninka19 a ty niby taka porządna jesteś ile już kutasów w ryju buło? i nie pie**ol że nie pogrywała byś tak jak nulka albo podobnie wszystkie suki siebie warte dawać cipy tylko umiecie Nulka ty tępa ściero nie pisz do mnie na pomarańczowo. Dawaj sobie duupy chuj mnie to obchodzi, a posmiać sie moge :classic_cool:

Oj cieplo sie robi zagładne jak ochłonięcie i dacie pogadac bo Mialem sie nie wdawać w pyskowki ale sie nie da Nulka jak chcesz pogadac dalem Ci @ tam jest spokojniej i mniej pomarańczowo

szczerze to ja pisałam nie miałam co robić i robiłam sobie jaja z nikim bym się nie kochała bo z byle kim nie sypiam a żeby się kochać trzeba coś czuć tamte tematy to była sciema a patrzyłam jak się nad nimi spuszczacie i się śmiałam

njnhjnkkhkhgiua Ty jakieś medium? a może to ja pisałem i co mi zrobisz? też jakaś przyj3bana nie mniej niż oni wszyscy jesteś Nie dziwi mnie to że kafe- ułomy maja po 5 czarnych pseudo, a pózniej sie bronią :D

Gość jzsvdn jkzn
to ciekawe czemu nie śmieszy cię to teraz

Werka ale po co im to mowisz skoro nic sobie z tego nikt nie robi kazdy patrzy tylko swego konca nosa i tego jak komus dosrac

Przemcioxxxx Werka ale po co im to mowisz skoro nic sobie z tego nikt nie robi kazdy patrzy tylko swego konca nosa i tego jak komus dosrac Ojej kolega zdradził że "njnhjnkkhkhgiua " to nulka :) Nie chce nikomu dosrać. Moja wina że ona jest tak jebnięta że mnie to bawi???!!!!!

njnhjnkkhkhgiua Kurwą to jesteś ty wystarczy przeczytać twoje wypowiedzi. Idż sie pierdol bo moze mężuś wtedy cie wyrucha ( chce sprawdzić czy inny nie zejdzie na wenerycznego syfa ) . :D

bawcie się dobrze nie zjedzcie się tu pa ps.zadzwonię po weterynarza da wam szczepionkę na wścieklizne