Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosyuunieegra

Od pół roku wychodzi mi pozytywny test ciazowy a ciazy nie ma ...... ech...

Polecane posty

Gość cosyuunieegra

...dziś znów test zrobiłam i znów dwie krechy a nawet teraz partnera nie mam :( Co mi jest do cholery ??? Nikt nie wie :(

Gość AbuDabiSabi
Może to było niepokalane poczęcie

Gość co o tym uwazacie?
ginekologa pytalas?

Gość cosyuunieegra
Pytałam i też rozkłada ręce. Robiłam jakies badanie hormonalne i niby wszystko ok, nie wiadomo czemu tak jest.

Gość co o tym uwazacie?
to zmien lekarza, skoro ten rozklada rece. dobry lekarz to nie taki ktory wie absolutnie wszystko od reki, ale taki ktory szuka, dopoki nie znajdzie, a jak sam sobie nie radzi to ma odwage sie przyznac i kierowac tam, gdzie wie, ze pomoc uzyskasz

Gość cosyuunieegra
Kiedyś zrobiłam bo uprawiałam seks i wyszedł pozytywny. Poszłam do lekarza - stwierdził brak ciąży. Zrobiłam znów i to samo.... potem znów i znów... Jak po raz kolejny test wyszedł pozytywny a lekarz wykluczył ciążę to dałam spokój. Dziś po ponad dwóch miesiącach znów zrobiłam z ciekawości czy dalej tak mam i tak, mam grube dwie krechy.... jak zawsze.

Gość cosyuunieegra
Byłam u dwóch, z nfz i prywatnie i obydwaj nie wiedzą.... wszystko niby ok, tylko te dwie kreski... u nas nie ma za bardzo wyboru innych, super dobrych lekarzy...

Gość co o tym uwazacie?
albo nowotwory. tak czy inaczej badaj sie do skutku.

Gość cosyuunieegra
Robili mi kilkanaście razy wszelkie USG i możliwe badania niby potrzebne i podobno jestem okazem zdrowia... ja nie wiem już coo jest :(

Gość słuchaj a masz jakieś
nieregularne okresy etc?? Większe bóle przy okresach niż zwykle od jakiegoś czasu, zwiększone krwawienia? Moim zdaniem powinnaś się zgłosić do lekarza i szukać przyczyny gdzie indziej- znaczy USG - być może to jakieś torbiele, moja koleżanka miała bardzo podobne objawy, z tym, że ona bardzo chciała zajść w ciążę i ledwo zobaczyła 2 kreski, już się rejestrowała, następnie dostała normalnie okres wystraszyła się, że wczesne poronienie, a się okazało, że miała endometriozę. Nie chcę straszyć, ale wtedy właśnie wzrastają poziomy hormonów i testy mogą fisiować, a to trzeba leczyć, jeśli chce się w przyszłości dzieci mieć.

Gość słuchaj a masz jakieś
aha - i badanie na krew CA 125 określające właśnie możliwość endometriozy, cena jakieś 4 dychy, ale podwyższone wyniki wskazują na endometriozę.

Gość cosyuunieegra
Kurcze, miałam spooooro tych badań, a na dobra sprawę nie wiem na co dokładnie.... ale wszystkie super dobre. Musze zapytać lekarza o te badania na endometriozę czy miałam robione, ale wizytę mam dopiero koniec lutego !!! Masakra jakaś.

Gość magdisz boo
jest takie coś że wychodzi dodatni przy jakiejś chorobie - jakiej nie pamiętam, ale pisze to na ulotce testu!

Gość cosyuunieegra
Teraz już ulotki nie mam, ale czytałam ją kilka razy i nic tam nie ma co by mi dolegało, a lekarz robił mi niby badania pod kierunkiem możliwych chorób, które fałszują wyniki i nic.... Tutaj zdjecie jak te moje testy wychodzą - nie jest to jakiś tam cień, tylko mocna krech.... http://www.voila.pl/421/3nh20/index.php?get=1&f=1

Gość nie chcę Cie straszyć ale
podobno przy nowotworach wychodzi pozytywny test ciążowy, nawet facetom

Gość cosyuunieegra
Kurcze, to jakie powinnam żądać badania na te nowotwory ? Żeby lekarze tego nie wiedzieli? Nawet w szpitalu leżałam 4 dni i mi co chwilę coś pobierali i ... NIC. Wszystko idealnie.

Gość cosyuunieegra
Nie wiem, chyba bym to olała ale ile można mieć pozytywny wynik - całe życie ? A jak faktycznie będę podejrzewać ciążę to po co mi test wogóle robić jak mi itak nic nie da.... Beznadziejna sprawa.

Gość nie chcę Cie straszyć ale
nie wiem jakie robią badania na nowotwory, na pewno biopsję ale to chyba gdy mniej więcej wiedzą gdzie jest guz, wtedy wiadomo skąd próbkę pobrać, o innych badaniach to nie wiem, może w badaniu krwi... lekarz powinien wiedzieć

Gość cosyuunieegra
a nie miał ktoś może podobnego przypadku ??

Gość zgadzam się z Dżabbą
przy torbieli jajnika tak jest

Gość cosyuunieegra
Torbieli niby nie mam, lekarz na USG nic nie widział...

testy ciążowe z tego co mi wiadomo wykrywają jedynie HCG w moczu a nie ciążę jako taką. prawdopodobnie masz zaburzenia hormonalne. idź do ginekologa lub endokrynologa

cosyuunieegra, pomoz mi, odsprzedaj mi test z pozytywnym wynikiem!! Odpisz to opowiem Ci w jakim celu. Licze na Ciebie!

Gość asddfdfdf
o maryjo witam cie ,o maryjo kocham cie ,o maryja niepokolana nasza witamy cie;:-P

Gość Rettka
prawdopodobnie trzymasz test do góry nogami

Gość Czubarubba16
A sikasz na ten sam test? Czy zmieniasz?

cosyuunieegra, pomoz mi, odsprzedaj mi test z pozytywnym wynikiem!! Odpisz to opowiem Ci w jakim celu. Licze na Ciebie!

Gość leczenie psychiatryczne
blablama Nieładnie oszukiwać i grać na czyiś emocjach -> oj nieładnie 😭