Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana520

czy to moze byc ciaza ? ? ? ?

Polecane posty

Hej wszystkim ! : ) Mam takie dosc nietypowe i troche glupie pytanie ... w sumie jest to troche niedorzeczne ale chialabym wiedziec co sadzicie na ten temat :) od dluzszego czasu nie robimy tego z moim partnerem... natomiast w tym miesiacu uprawialismy petting . Chłopak wkładal mi tam paluszki za kazdym razem przed tem myl dokladnie rece mydlem... na jego palcach nie bylo spermy tylko ten plyn co wydziela sie przed...umyl go dokladnie... i po 30 min znowu mi wlozyl ( dodam ze byly to moje dni plodne ) .Do mojej @ sa jeszcze 2 tyg . a piersi bola mnie od 6 dni mocno i kuje w podbrzuszu jakbym miala dostac @ czy myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia ? tak bardzo bym chciala , chlopak nie :( kochane powiedzcie co o tym sadzicie :) nakrecam sie zbytnio ? :(

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
damy mu na imię Marcin:D

Gość banaa
nie ma opcji. raz że umył się a dwa że sperma na palcach gdyby cudem została to po 30min. już i tak do niczego sie nie nadaje. Zero szans.

Te plemniki by musiały latać z gps w...no właśnie w czym bo rąk nie mają...Dziewczyno nie ma szans na ciążę.Przez palca się nie zachodzi.Nawet pełny stosunek nie gwarantuje ciąży.

Gość banaa
może to okołoowulacyjne