Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze-mamy-o-rady

Przeziebienie ukladu moczowego u dziecka.

Polecane posty

Gość Prosze-mamy-o-rady

Witam.. Mój synek ma skończone 2,5 roku. Od roku ładnie woła siku i kupke i jest bez pampersa. Czasem zdarzyło mu sie jeszcze podsikać zwłaszca jak sie bardzo zajął zabawą, ale od dzisiaj to jakaś masakra. Sika bardzo często i dosłownie leje pod siebie, zawoła jak juz zlany. Co ubiore suche matki, rajstopy to 15 min i znow podsikane. Krew mnie juz zalewa. Ale pozniej pomyslalam se ze moze gdzie ssie przeziebil. Ostatnio ma manie nagimnnego rozbierania sie i latania na golasa oczywiscie zaraz go ubieram, ale jednak chwile tak polata. W domu niby ciepło ale nie tak zeby ganiać nago. Wieczorem sprawdzilam mu sisiorka i fakt jest lekko zaczerwieniony, ale synek nic nie skarżyl sie ze boli. Boje sie ze faktycznie cos zalapal stad czeste oddawanie moczu i do tego niekontrolowane. Nie wiem czy jest cos bez recepty co moglabm mu podac? Teraz weekend wiec pomyslalam ze sama sprobuje a jesli nie pomoze to w poniedzialek do lekarza. No chyba, ze gorzej bedzie to wtedy pogotowie, ale teraz nie chce tak panikowac i chcialam sama go podleczc. Z tym ze nigdy nie mielismy problemow z pecherzem i nie wiem jak to wyglada... Prosze o sesnowne rady,a glupie komentarze prosze zosatawic dla siebie.

Gość Prosze-mamy-o-rady
uupp

Gość witamine c daj
albo jest też żuravit w kroplach czy syropku tylko nie wiem od jakiego wieku , poszukaj sobie.

Gość wszelkie prawa zastrzeżone
zrob jutro badanie moczu na cito i bedziesz wiedziec

Gość Prosze-mamy-o-rady
a co to za badanie cito? sorki ale nawet nie orientue sie chodzi o badanie moczu tak?

badanie na cito czyli niezwlocznie, szybko! a badanie ogolne zrob tego moczu

Gość Prosze-mamy-o-rady
a co to za badanie cito? sorki ale nawet nie orientue sie chodzi o badanie moczu tak?

Gość Prosze-mamy-o-rady
ciekawe tylko czy jutro laboratoriumc czynne,cholera

Gość witamine c daj
witamina c czy żuravit na pewno nie zaszkodzą, niezależnie czy coś wyjdzie w moczu czy nie.

Gość Prosze-mamy-o-rady
oki dziekuje dziewczyny za rady przez weekend sama go podlecze zobacze czy bedzie poprawa jak nie w poniedzialek do lekarza jeszze raz dzieki

a skad jestes? w kazdym wiekszym miescie sa laboratoria czynne 24 h najczesciej przy dyzurujacych szpiltalach dzieciecych

Gość Prosze-mamy-o-rady
jestem ze ślaska, a dokladniej Żory

Gość do autorki!
w szpitalu na meczennikow oswiecimskich na bank maja lab. czynne cala dobe, na wynik czeka sie nie dluzej niz 2 godziny