Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markimark

Ogłaszam casting...

Polecane posty

...na kobietę, która zechce ze mną teraz pogadać. Warunki: 1/ kobieta 2/ musi mieć gg 3/ wiek powyżej 18 lat (ja mam 40) :) 4/ musi mieć co najmniej niezły (dobry) dzień, bo mi się skiepściło coś Sam bym napisał, ale nie widzę żadnego numeru gg :)

ejjj, no ... nikomu nie chce się gadać? Zawsze was pełno, a teraz gdy potrzebuję - to cisza.... :(

Dobra, choć piesku, napijemy się łyskacza... Wygląda na to, że w piatek wieczorem wszystkie laski poszły na imprezkę.

Nie, no żeby było jasne... Nie mam nikogo z tych wymienionych... Coś tam się dzieje w moim życiu :) a teraz chciałem po prostu pogadać. Zawsze coś tam piszę komuś, co myślę.... teraz miałem inny zamysł, ale jak widać - wszystkie "cycki" na imprezkach :) ...

Echm, fajnie czasem pogadać z kimś kto wiesz że nigdy Cie nie pozna, można być szczerym, ale nie podam gg :( jednak nie wszytskie, ileż mozna chodzic na imprezy, lepsze zamulanie na kafe.

Spoko :) ... To, że wymieniliśmy tutaj te kilka zdań to ...już coś na kształt rozmowy! No nie?

Gość hbgfh
to nie.. a spelniam wszystkie warunki

Zapewne. Ale ja nie zamierzam płacić. Jeszcze na wyrwanie laski na rozmowę to mnie stać! :P

Gość hbgfh
no ok, jak nie to n ie ;p

Gość ****************************1
Domyslam się że masz na imię Marek.To sie calkowicie dyskwalifikuje.

Każda jest do poderwania ! :P .... To tylko kwestia środków i wytrwałości. Ale mnie nie o to chodzi, pogadać tylko chciałem... A wy zaraz - kasa, kasa ..... co to się porobiło, panie, co to się porobiło ...

Tak, tak.... jestem Marky Mark & the funky buncha czy jakoś.... Jak się rejestrowałem to coś musiałem podać. No i jak to się mówi - pierwsza myśl najlepsza. Uznałem, że "Marek" brzmi seksownie, że laski na to polecą... :)

Gość hbgfh
nie przesadzaj tylko ja zapytalam o kase, ;p nikt inny

Gość ****************************1
Błąd. Wszystkie Marki maja pod sufitem ten teges nierówno.Osobiście nie polecam nawet rozmów z nimi.

"A co Ci się skiepściło ?" Ano mam znajomą, która lubi ze mną rozmawiac, ale zwykle ma dość ograniczony czas na to. I dziś, przez to, że .... no dobra, nieważne, musiałem zrobić dodatkowe 30 km - spóźniłem się nieco i miała dla mnie pół godziny tylko. A chciałem pogadać. No i mam teraz "deficyt" :)

"nie przesadzaj tylko ja zapytalam o kase, ;p nikt inny" No tak, ale odezwały się całe 3 osoby (z tego ile lasek - nie wiem, a ile się podszywa?) .... Tak więc ty - to 33%... To więcej niż ma PiS i SLD... w rankingach :P

Gość ta co się odezwała
tylko dlaczego nie odpisujesz, skoro chciałeś pogadać?

Gość 38 latka
Dobra ja moge pogadac , co Cie gryzie stary? ;)

nie, no dobre.... Ale kasa za rozmowę? Za samą rozmowę?? To najwyżej moglibyśmy się inaczej umówić. Sprzedałabyś mi np jakąś płytę, albo jakieś trampki. Nie wiem, cokolwiek. Żeby jakoś to wyglądało. No, ale nie za rozmowę....Bez jaj :)

Gość hbgfh
na pewno mieszkam za daleko zeby sie z Toba spotkać, nie musisz za rozmowe, mozesz od tak.. z dobrego serca